Volgers

woensdag 3 november 2010

Beautifull Rose.

Vanmiddag heb ik lekker op mijn kamertje zitten freubelen, wat moet je anders met dit wisselvallige weer. Zo regent het en dan weer schijnt het zonnetje, of zoek ik nu een excuus?
Ik heb vorige week nog een paar kleurtjes distress-inkt bijgekocht en die moeten wel uitgeprobeerd worden natuurlijk. Nou ontdekte ik afgelopen weekend op het blog van Creadin (http://creadin.blogspot.com/)dat ze verschillende bloemafbeeldingen van haar kaarten gratis ter beschikking had gesteld om te downloaden. Ze zijn zo mooi dus daar heb ik eventjes (met dank!) gebruik van gemaakt en vandaag de eerste met de distress ingekleurd, en voor een tweede poging vind ik hem niet tegenvallen!
Benieuwd weer naar jullie reacties, ik vind het zo leuk dit bloggen, nou zijn er medebloggers die honderden volgers hebben maar ik ben al blij met mijn 12.
Creatieve groetjes weer!

5 opmerkingen:

  1. HOi Liesbeth, nou dat slechte weer is wel ergens goed voor want het is een heel mooi kaartje geworden zeg. Echt een plaatje.
    Groetjes,Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. het is een heel leuk kaartje geworden
    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind hem echt prachtig geworden!!
    Groetjes Astrid & Larissa

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heb jij een laserprinter? Ik kan mijn digi stempels nl. niet inkleuren met distress inkt dan loopt m'n distress inkt uit. Of heb jij een andere manier? Ik hoor het graag.
    Groetjes Astrid

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Astrid en Larissa,
    Ik heb het hier even nagekeken maar we hebben een gewone printer met inktcartridges, maar ik heb geen problemen met het inkeuren met de distress, overigens ook nooit gehad met de geurloze terpetine.
    Dus ik weet niet waar het door komt bij jou!
    Misschien toch een ander soort inkt? Wij hebben een HP 845, verder heb ik er geen verstand van helaas!
    gr/ Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth