Volgers

maandag 29 november 2010

Hänglar en Stänglar kerst.

Ben ik weer!
Ben lekker productief vandaag, en buiten het weer heeft het nog een andere oorzaak.
Ik had nl. bij een webwinkel een paar vellen scrappapier besteld die ik mooi vond, er stond geen merk of lijn bij, blijkt dat nou toch het papier van Making Memories te zijn waar ik zo naar gezocht heb, het heet Referee. Dus gelijk aan de slag ermee.
Ik vind de kleurstellingen zo anders en mooi, maar smaken verschillen natuurlijk.
Twee kaartjes weer klaar voor de stapel kerstkaarten die binnenkort de deur uit moeten.
Ik heb de stempeltjes weer ingekleurd met de derwentpotloden, verder wat pareltjes, lintjes, bloemetjes en swirls (MD) Ik ben er zelf erg blij mee (en dat gebeurd niet zo vaak!)
Ik wil met dit kaartje meedoen met de challenge van Alles over kleuren met Derwents.
Morgen ga ik weer een kaartje maken zoals dat van eerder vandaag, mijn huisgenoten hier vonden dat toch ook wel erg mooi, en jullie reacties natuurlijk, zo leuk om die te lezen!
Veel knutselplezier allemaal, het is er weer voor!
gr. Liesbeth

Iets heel anders dan CUTE!

Na verschillende pogingen zaterdag om met de distress ink in te kleuren (zijn in de prullen/papier-bak verdwenen) ben ik vandaag maar een keertje aan iets totaal anders begonnen, geen CUTE stempeltje maar een rustig kaartje met papier dat ik pas gekocht had, dit is van Creamotion. Ik had onlangs op het blog van Miriam ( Mienekescrap) een paar kaartjes in dit soort kleurtjes gezien en was er gelijk weg van, ben druk op zoek geweest naar het papier maar niet gevonden, maar wel deze, en nog wat andere die jullie hier ook nog wel zullen zien verschijnen. Stempels zijn van Kruidvat, verder wat lintjes en bloemetjes. Randje van Joy en een Nestabilitie.
Ik vind hem zelf wel stijlvol geworden, een beetje chique, dus ga ik er nog wel een paar van deze stijl maken en plaatsen, weten jullie wat er gaat komen. En verder oefenen met de distress, kan er niet goed tegen dat het me niet lukt. Ik doe vast iets verkeerd maar weet nog niet wat, maar oefening baart kunst zeggen ze wel eens.
Natuurlijk vind ik het ook bij dit soort kaarten leuk om te lezen wat jullie er van vinden! Bedankt voor het langs komen.
groetjes Liesbeth

donderdag 25 november 2010

Silent Night Tilda.

Soms heb je van die dagen dat je eigenlijk verder nergens zin in hebt, gewoon lekker freubelen. Dan kan de tijd wel eens zo snel gaan dat je te laat aan het eten koken bent begonnen, niet eens in de gaten hebt dat het buiten harstikke donker is ondertussen dus het enige lichtpuntje is het lampje boven het knutselburo.
Maar goed, het eten weer gekookt en de pannen weer leeg, hond uitgelaten en toen nog even mijn kaartje afgemaakt, de sneeuw moest nog drogen.
Stempeltje weer een magnoliaatje, papier dezelfde lijn als de vorige BG Figgy Pudding (ik heb het even opgezocht) verder nestabilitie, blaadjes en bloemetjes van crealies, en MD. Stempeltje is weer met de derwentpotloden ingekleurd, verder veel glim en glitter en sneeuw.
Nou, dat was het wel voor vandaag, misschien tot morgen....of overm.... wanneer er weer tijd en inspiratie is!
Bedankt voor jullie reacties.
Creatieve groetjes
Liesbeth

Flying Angel voor de kerst.

Als ik zie hoe productief veel bloggers zijn met (kerst)kaartjes maken, pffffff, krijg dat niet voor elkaar hoor, zoveel inspiratie heb ik daar niet voor. Moet van tijd tot tijd jullie blogs bezoeken om weer een idee te krijgen voor een nieuw kaartje.
Ik vind al die doosjes en andere projectjes ook zo leuk, dus zit te verzinnen hoe ik dat ook eens ten uitvoer zal brengen, dus misschien voor de nabije toekomst?
Ik heb voor de verandering weer een kerstkaartje gemaakt omdat ik die zoveel nodig heb. Vraag me wel eens af hoe mijn medebloggers dat doen met hun voorraad kaartjes, ik heb zo'n grote voorraad ondertussen. Geef er zo nu en dan wat weg aan goed vrienden en bekenden maar toch......
Voor dit kaartje heb ik weer een stempeltje van Magnolia "Flying Angel" gebruikt, en weer ingekleurd met de derwentpotloden, dat gaat me voorlopig nog maar het beste af en ik vind het nog steeds erg leuk om mee te kleuren. Jammer dat de kleurtjes op de foto altijd erg flets overkomen, in werkelijkheid zijn ze toch sprekender. Verder gebruikt papier van BG een oudere lijn, mal van Nelly Snellen, Crealies, en Nestabilitie. Bloemetjes, strikjes en het tekst-stempeltje is van de Action.
Ik ben nog met een kaartje bezig, misschien dat ik die vandaag nog af krijg en dan zal ik hem nog toevoegen.
Creatieve groetjes weer, en bedankt voor jullie spontane reacties.
Liesbeth

dinsdag 23 november 2010

Snoesje Kerst.

En vanmiddag het andere snoesje verwerkt in een kaartje. Het stempeltje is ingekleurd met de distress bij het papier van BG van vorige winter Eskimo Kisses, nog steeds leuk/mooi papier (vind ik)
Vandaag een nieuwe nestabilitie aan mezelf kado gedaan die ik hier twee keer gebruikt heb. verder lintjes en bloemetjes, en klaar weer. Weer een kerstkaartje klaar voor de verzameling!
Creatieve groetjes Liesbeth

maandag 22 november 2010

Snoesje Merry Christmas!

Hallo, daar ben ik weer,
Ik heb nog maar eens een kerstkaartje gemaakt, vandaag 2 snoesjes met distress ingekleurd en er eentje afgemaakt vanavond. Ik heb nog getwijfeld of ik hem wel zou posten want het kleuren met distress is nog niet echt mijn ding, misschien toch maar weer met de derwentjes aan de slag?
Papier is van Bo Bunny, malletje van Crealies, lintje pareltje,sterretje.....dat was het weer.
Creatieve groetjes weer.
Liesbeth

zondag 21 november 2010

Veel liefs!

Na een heerlijke wandeldag gisteren is het nu weer freubeltijd. (voor de wandelliefhebbers, ik heb mijn wandelblog in mijn sidebar staan)en anders kom je er hier.
In de tijd van de vele kerstkaartjes vond ik het wel leuk om tussendoor even een ander kaartje te maken.
Ik was zo lekker aan het oefenen met de distress dat ik dit Snoesje heb ingekleurd met de distress, helemaal andere kleuren dan mijn vorige kaartje voor de kerst. Het papier heb ik vorige week gekocht bij Hobbidee in Breda en is van Jack & Jill, ik zag het liggen en was meteen verkocht. Het is trouwens een erg leuke winkel aan de Haagweg, ik heb ontzettend moeten zoeken zonder tom-tom om het te vinden, maar werd voor mijn zoeken beloond in de winkel met een lekker vers kopje koffie, ontzettend aardig.
Ben weer benieuwd naar jullie reacties, maar ik ben er zelf redelijk tevreden over voor een tweede poging met de distress.
Creatieve groetjes weer, en ik ga weer aan de slag op mijn kamertje, weet nog niet waarmee maar dat zien jullie vanzelf verschijnen hier op mijn blog.

vrijdag 19 november 2010

Christmas Post.

Hallo bezoekers van mijn blogje,

Vandaag ga ik mijn eerste magnolia-kerstkaartje plaatsen dat ik met de distress ink heb ingekleurd, en dat ik durf te posten hier, had al meerdere pogingen ondernomen maar ik was er absoluut niet tevreden over.
Ik heb de afgelopen dagen me wat verdiept in de diverse tutorials over inkleuren met distress, en ik ben benieuwd natuurlijk naar jullie reacties.
Papier is van BG eskimo kisses, verder bloemetjes zelfgemaakt, en diverse stansjes van Marianne Design, lintjes en de tekst heb ik op de computer gemaakt.
Creatieve groetjes weer, en alvast een heel fijn weekend!
Liesbeth

donderdag 18 november 2010

Merry en Bright kerstkaartje.

Hallo medebloggers,
Na bijna een week wordt het weer eens tijd iets te posten op mijn blog, er moeten toch nog wel enkele kerstkaartjes gemaakt worden. Ik ben druk aan het oefenen geweest met het inkleuren met de distress maar dat wil nog niet zo goed lukken als ik wel zou willen.
Verder ben ik allerlei bloemetjes aan het maken geweest omdat ik dat lekker beneden aan tafel kon doen ipv. boven op mijn hobbykamertje. Mijn manneke was er enkele dagen niet en dan vind ik het zo zielig voor de beestjes als ik steeds maar boven zit. Hij had trouwens ook het fototoestel mee dus fotograferen ging toch ook al niet.
Maar bij deze dan weer mijn kaartje gepost, magnolia-afdrukje ingekleurd met de derwent-potloden, papier van Websters pages, mal Marianne Design bloemetjes en lintjes in de lieve kleurtjes.
Het is weer een cutie geworden. Ik wil met dit kaartje ook meedoen met de eerste challenge van  NEW MAGNOLIA-LICIOUS CHALLENGE BLOG .Ik ga toch weer verder oefenen met de distress, ik heb nu verschillende kleuren en ik moet het gewoon van mezelf goed onder de knie krijgen. Nog iemand tips?
creatieve groetjes weer, en bedankt voor het langskomen! En ook ik, vind het nog steeds erg leuk om jullie reacties te lezen!
Liesbeth
ps. Met deze kaart doe ik mee met de NEW MAGNOLIA-LICIOUS CHALLENGE BLOG.
Dank je wel voor de TIP Frea, heb hem er gelijk gepost en ben volger geworden daar, wat een leuke creaties zie je ook daar weer voorbij komen.

vrijdag 12 november 2010

Kerstkaartje dat meedoet bij kaarten maken met Tiets.

Hallo medebloggers.
Vandaag heb ik een kaartje gemaakt aan de hand van een sketch op de site
http://kaarten-maken-met-tiets.clubs.nl/ van Tiets. Ik ben er nog niet aan uit hoe ik hem daar geplaatst moet krijgen maar plaats hem in ieder geval vast hier.
Leuke club is dat, leuke uitdagingen en veel inspiratie-projectjes.
Ben benieuwd wat jullie er van vinden, ben zelf eigenlijk wel tevreden en dat ben ik niet zomaar.
gr. Liesbeth

donderdag 11 november 2010

Een klein kaartje voor een grote dankjewel!

Hallo bezoekers,

Wat moet je nou anders met dit rotweer dan lekker freubelen, dus vandaag nog een tweede kaartje om te plaatsen. En voor de verandering geen kerstkaartje maar een bedankt kaartje.
Wel weer een magnolia-stempeltje, papier is Euphoria van BG, nestabilities gebruikt in combinatie met MD mallen crealies-mal,  lintje erbij, en het tekstje heb ik zelf gemaakt op de computer, verder nog wat pareltjes paars (is wel erg donker paars als je het gebruikt, de tube lijkt een stuk lichter).
Ik weet al naar wie ik dit kaartje ga opsturen, ik heb nl. pas mijn reintegratie-traject afgerond, helaas zonder resultaat maar ik heb er wel altijd de steun gekregen die nodig was.
Benieuwd weer naar jullie reacties.
creatieve groetjes weer.
Liesbeth

Kaartje gemaakt voor de Kerst en de Double Dutch Challenge

Hallo bezoekers.

Ik heb vandaag een kaartje gemaakt met een Magnoliastempeltje en papier van Websters pages.
Ik wil met dit kaartje ook meedoen aan de Double Dutch Challenge, ik vond het een leuke opdracht om uit te werken
Het kaartje is best wel druk vind ik zelf, maar het is weer eens iets heel anders dan de cute-tilda kaartjes.
Ik ga hem insturen en wens jullie nog een fijne knutseldag, want voor wat anders is het hier geen weer!
En voor diegene die naar de Kreadoe gaan, veel plezier, en niet alles opkopen, misschien dat ik zondag nog ga....maar dat is nog niet helemaal zeker.
gr. Liesbeth

dinsdag 9 november 2010

Mijn eerste award gekregen! Wat ontzettend leuk!

Ik voel me zeer vereerd dat ik mijn eerste award heb gekregen van Astrid en Larissa van stempelfreaks


                                                    
Ik zal beginnen met 3 vragen te beantwoorden die typerend zijn voor mij:
1. Ik vind het heerlijk om op mijn hobbykamertje te freubelen, ook inspiratie opdoen via de pc vind ik erg leuk, en het shoppen natuurlijk.
2. nog een andere hobby is het Lange Afstand Wandelen, en heerlijk op vakantie.
3. Ik ben heel zorgzaam, somswat TE....
Nou moet ik 5 mensen uit mijn volgers kiezen, nou zijn dat over het algemeen mensen die regelmatig een award krijgen uitgedeeld, en ik heb er maar 12, dus daar gaat ie.
Ik bezoek de volgende volgers bijna dagelijks om bij  hun mooie werkstukken de nodige inspiratie op te doen.
1. Mirjam 
Veel plezier ermee dames!
gr. Liesbeth

Vanmiddag heb ik nog een kerstkaartje gemaakt met alweer een Magnoliastempeltje, dit is zo'n lieverdje.

 

En nog een kerstkaartje!

Ik moet nog vele kerstkaartjes maken, en wil er dan toch wel wat variatie in brengen.
Nou zijn de ontvangers ondertussen wel gewend dat ik mijn kaartjes zelf maak, maar "het soort" kaartje is de afgelopen jaren toch wel veranderd.
Deze heb ik ook gisteravond al afgemaakt maar moest nog drogen, met name de glimmer mist op de bloemen en de pareltjes.
Stempeltje is weer een magnoliaatje, ze blijven leuk, en gaan nooit vervelen. Papier uit dezelfde lijn van BG Capella, mal van Marianne Design, bloemetjes/blaadjesmal van Crealies gebruikt, nog een leuk lintje en klaar weer om gekeurd te worden.
creatieve groetjes
Liesbeth

maandag 8 november 2010

Cute kerst/nieuwjaarskaartje.

Vandaag weer lekker aan de freubel geweest na een weekend met allerlei andere bezigheden.
Toch maar weer met de vertrouwde Derwentpotloden aan het inkleuren geweest, een magnolia stemepltje en het papier is van Basic Grey de Capella, ik vind dit zo'n mooie papierlijn, en vond hem met dit stempeltje ook wel geschikt voor de kerst/nieuwjaars wensen. Muzieknootjes met een mal embossed, bloemen van de Marianne Design creatables, en pareltjes met de perlenpen.
Hier thuis was hij goedgekeurd, ben weer benieuwd naar jullie reacties.
Trouwens bedankt voor de leuke reacties, het zijn er nog niet zoveel, maar wel van lieve trouwe volgers.
groetjes weer.

zondag 7 november 2010

Dressed to Party!

Vandaag heb ik een eerder met mijn Derwentpotloden ingekleurd stempeltje van Magnolia verder verwerkt in een kaartje.
Het is weer een cute-kaartje geworden vind ik zelf, maar dat kan ook moeilijk anders met de kleur rose, in combinatie met een magnolia-tilda stempeltje.
Verder heb ik gebruikt: Eline's house papier, malletjes van Crealies en een nestabilitie. een stuk van een taart-onderlegger, en een lintje, vlindertje, en pareltjes. Tekstje heb ik zelf gemaakt op de computer en uitgeprint.
Ik vind hem zelf wel lief geworden, ben weer benieuwd naar jullie reacties.
Voor de wandelliefhebbers onder de freubelaars heb ik ook nog een nieuw item geplaatst op mijn wandelblog, de link vinden jullie in de zijbalk!
creatieve groetjes weer
Liesbeth

vrijdag 5 november 2010

18 years old, let's party!

De week zit er weer bijna op, er vanuitgaande dat de nieuwe op zaterdag begint. Vanmiddag nog even de laatste versieringen aangebracht op de kaart die ik gemaakt heb voor mijn jongste nichtje.
Ze is afgelopen week 18 geworden en viert voor de laatste keer haar verjaardag voor de familie as. zondag.
We stoppen bij 18, dan hebben ze geen behoefte meer aan al de ooms en tantes (wellicht nu al niet meer)
Het is weer een cute-kaartje geworden, magnoliastempeltje (ingekleurd met mijn Derwents), papier van Eline's housecollectie. wat bloemetjes gemaakt met de mallen van Crealies, ook het kantje, en glitters aangebracht met de glimmermist. De achtergrond is geembossed met hartjes, zie je op de foto niet veel van!
Ben weer benieuwd wat jullie er van vinden.
gr. Liesbeth

woensdag 3 november 2010

En nog een bloem!

Vanavond nog een kaartje afgemaakt, de naaimachine voor de verandering op tafel gehad.
Ik heb het bloemetje (met dank weer aan Diny van Creadin) weer met de distress ingekleurd, en het kaartje verder niet teveel aangekleed omdat het zo voldoende was voor mijn gevoel, wat minder is soms mooier.
Ik had in Gilze, afgelopen weekend nog een leuke embossingmal voor de cuttlebug met de kleine bloemetjes gevonden en hier gebruikt op het color-core papier, en  dat geeft al voldoende effect.
Ik vind hem zelf wel aardig geworden! En jullie?
Tot morgen en weltrusten voor zometeen!
Creatieve groetjes Liesbeth

Beautifull Rose.

Vanmiddag heb ik lekker op mijn kamertje zitten freubelen, wat moet je anders met dit wisselvallige weer. Zo regent het en dan weer schijnt het zonnetje, of zoek ik nu een excuus?
Ik heb vorige week nog een paar kleurtjes distress-inkt bijgekocht en die moeten wel uitgeprobeerd worden natuurlijk. Nou ontdekte ik afgelopen weekend op het blog van Creadin (http://creadin.blogspot.com/)dat ze verschillende bloemafbeeldingen van haar kaarten gratis ter beschikking had gesteld om te downloaden. Ze zijn zo mooi dus daar heb ik eventjes (met dank!) gebruik van gemaakt en vandaag de eerste met de distress ingekleurd, en voor een tweede poging vind ik hem niet tegenvallen!
Benieuwd weer naar jullie reacties, ik vind het zo leuk dit bloggen, nou zijn er medebloggers die honderden volgers hebben maar ik ben al blij met mijn 12.
Creatieve groetjes weer!

dinsdag 2 november 2010

Let it snow!

Vanavond nog maar een kerstkaartje afgemaakt, het magnolia-stempeltje had ik vorige week ook al ingekleurd met mijn derwents.
Ik heb de sneeuwman van het papier in het zicht gehouden, ik vond het zonde om er van alles overheen te plakken. De kleurtjes weer wat lichter gehouden. Verschillende creatables gebruikt, het is zo weer heel anders, ben benieuwd naar jullie reacties, het is zo leuk om ze te lezen.
Ga ik nu weer inspiratie opdoen op jullie blogs!
Creatieve groetjes Liesbeth.

maandag 1 november 2010

kerstkaartje in kerstkleuren

Vanavond toch maar weer een kerstkaartje afgemaakt, het magnolia stempeltje had ik begin vorige week al ingekleurd met mijn oude vertrouwde derwent potloden, het inkleuren met distress moet nog veel geoefend worden als ik zo om me heen kijk op jullie blog's.
Het papier is van Basic Grey de jovial, het kaartje is vrij donker geworden vind ik zelf, ik heb glitters gebruikt bij de bloemetjes en pareltjes gemaakt met de perlenpen goudkleurig, ik weet zelf niet zo goed wat ik er van moet vinden, als ik al die lichte kaartjes voorbij zie komen vind ik die zo mooi, ga ik volgende keer proberen! Alle reacties en tips zijn van harte welkom!
creatieve groetjes
Liesbeth