Volgers

woensdag 29 februari 2012

Weer helemaal wat anders: een bloemenmandkaartje.

Dit is echt de laatste keer vandaag (lees deze 24uur) met een berichtje.
Joke heeft zich gemeld hoor, de candy gaat deze week nog naar haar toe, en ik hoop dat we daar dan weer leuke inspiratie kunnen opdoen natuurlijk.
Allereerst bedankt voor al jullie leuke reacties, ook al hebben jullie de candy niet gewonnen, volgende keer beter, dat denk ik ook altijd maar, en niet geschoten is altijd mis toch?
Ik heb vanavond een kaartje gemaakt voor mijn collegaatje op school waar ik twee midagen als vrijwilliger werk, met veel plezier. Ze is vrijdag jarig maar omdat ik er alleen woensdag en donderdag ben, krijgt ze het kaartje morgen.
Het idee komt uit het blad Creatief met kaarten waar ik mijn eigen draai aan heb gegeven.
Ik heb papier gebruikt van Maya en Eline's house samen met kraft.
De mal van de Madelievenmand is van Marianne Design net als de blaadjes groot en klein, de kleine bloemetjes zijn van een pons. Ook nog een mal van Cheery Lynn, gehaakt bandje, geruit bandje en bovenin nog een strik van touw en koord met een tasjesbedel, bloemen zijn van Wild Orchid Crafts, tekst gemaakt op de computer.
Ik post dit kaartje bij de volgende uitdaging Spring Flowers van Scrapbook Sisters
Ik hoop dat jullie deze ook een beetje mooi vinden, geen stempel maar wel een gevuld kaartje.
Morgen drukke dag dus wellicht tot vrijdag.

nostalgisch mannenkaartje.

Hallo allemaal,

Vandaag mijn tweede bericht, voor de candy-verloting even naar beneden scrollen want de winnaar heeft zich nog niet gemeld op het moment van mijn tweede bericht.

Dit nostalgisch kaartje heb ik eerder al gemaakt voor de derde uitdaging van de creatieve zebra waar de uitdaging een mannen/jongenskaartje is,.
Nostalgisch met niet teveel frutsels is best lastig maar ik vind hem (en de ontvanger ook gelukkig) wel geslaagd. Ga hier maar eens kijken wat mijn collega DT leden hebben gemaakt, en doe gezellig mee.
Ik heb een afbeelding van Studio Light gebruikt uit een hobbyblad, papier is kraft met Design Papier van Websters Pages, dit blijft toch wel een favoriet hoor voor dit soort kaartjes, toch wat kleur en een nostalgisch uitstraling, ook de afbeelding postcard waar proficiat op is gestempeld komt van het vel van Studio Light, ik heb de tekststempel tijd gebruikt en oud gemaakt,  bloemen en sprieten van een Marianne Design mal, en niet zo goed zichtbaar meer op de foto een Nellie Snellen mal onder de afbeelding met kraft, verder een stukje touw, stempel weet ik zo niet meer. Ik heb verschillende papiertjes gebruikt maar die zijn moeilijk zichtbaar op de foto, dan moet je echt zoeken en inzoemen.
Een wondgaasje nog om het af te maken.
Voor iemand die 78 is geworden vond ik hem wel geslaagd.
Ik ga dit kaartje nog mee laten doen bij het Scr@ap Cards Challenge blog, opdracht mannenkaart.
Morgen lezen jullie op het blog van de Creatieve Zebra wie de tweede challenge gewonnen heeft, 22 deelnemers, dus wordt het steeds lastiger de mooiste te kiezen, maar wel leuk dat jullie zo massaal al gaan meedoen.
Ik ben weer benieuwd naar jullie mening, en tot het volgende kaartje/creatie maar weer?

Geen kaartje voor dit moment, maar wel een candy verloting.

Hallo lieve allemaal.

Het was de bedoeling vandaag nog een kaartje te maken maar ik heb mijn blog veranderd (vinden jullie hem niet prachtig van Sieta?) maar dat ging niet zonder slag of stoot dus daar ging mijn tijd vandaag inzitten om het goed te krijgen.
Vanavond (lees 28 februari ) zijn wij naar het Circustheater in Scheveningen geweest voor een concert van Nick en Simon voor het KWF, en het was net als de andere concerten weer helemaal TOP.
Maar goed......
Vandaag is het schrikkeldag 29 februari, dus tijd voor de verloting van mijn candy,
ik heb er 70 nieuwe volgers bij, allemaal van harte welkom en ik hoop jullie nog regelmatig te mogen begroeten.
Ik heb de random-org maar aan het werk gezet en de winnaar is geworden........
Nog even spannend maken.......
........
............
nummer 43, en reactie nummer 43 is Joke van Joke'screatiehoekje.

Gefeliciteerd Joke, als je me even je adres doorgeeft dan komt de candy naar je toe.
En al de andere 92 belangstellenden, jammer en de volgende keer meer geluk want dat er nog meer gaan volgen is voor mij wel een vaststaand feit.
Allemaal bedankt en ik hoop jullie snel weer te ontmoeten in blogland.

dinsdag 28 februari 2012

YES, Ik heb 100-volgers, dus de beloofde candy.

Hallo, welkom bij mijn 100 volgers candy, (voor mijn nieuwere berichten even naar hier onder scrollen).

Vandaag de beloofde candy omdat ik vandaag 100 volgers heb, en ik ben daar best wel een beetje heel erg trots op, dat er 100 mensen mijn blog de moeite van het bezoeken waard vinden, de ene wel wat vaker dan de andere, en vele medebloggers hebben er honderden, maar ik ben hier al erg blij mee.
Ik ga ook voor het eerst in een DT plaatsnemen, maar daarover later meer, maar wel heel leuk.
Ik hoop dat ook dat mijn trouwe volgers,  in ieder geval een kans willen wagen om hem te winnen want dat is eigenlijk de gedachte erachter van mijn kant, beloning voor al die lieve en leuke reacties.
Ik geef jullie ruim de tijd, ik laat dit bericht bovenaan staan tot SCHRIKKELDAG 29 februari.
Een bijzondere dag, maar eens in de 4 jaar, en de dag dat mijn zoon als alles goed gaat zijn eigen stekkie gaat betrekken, al zal  ik hem wel erg gaan missen, het is toch een mijlpaal voor hem en ons.
En dit is hem geworden, ik heb alles met zorg bij elkaar gezocht dus hoop dat jullie hem ook mooi vinden, van alles wat uitgezocht bij het mooie DP van Pink Paisley. bloemetjes, basispapier, distress bundle sage, lint en koord, glitters, stempelafdrukjes, stempeltjes en bedeltjes en houten figuurtjes.
Wat jullie moeten doen om met de loting mee te doen:
1) volger worden als je dit nog niet bent.
2) een reactie bij dit bericht achterlaten voor 29 februari as.
3) deze candy een plekje geven op je blog in de sidebar, met een link naar mijn blog.
Moet te doen zijn toch? Ik hoop dat jullie met z'n allen meedoen hoor.
Ik hoop nog vaak een candy te mogen weggeven omdat jullie mijn creaties de moeite van het bekijken waard vinden, en blijf uitkijken naar jullie lieve en leuke reacties.

maandag 27 februari 2012

Schattig Vintagekaartje met Bo Bunny papier.

Hallo medebloggers en freubelaars.

Vandaag post ik toch even een kaartje dat ik vandaag gemaakt heb tussendoor, even een moment voor mezelf genomen, ik was er aan toe hoor na dit weekend.
Ik heb Designpapier gebruikt uit een paperpad van Bo Bunny, Welcome Home, ik vind het wel een mooie vintage-achtige uitstraling hebben, zeker gecombineerd met kraft-papier.
Het plaatje komt weer van internet en daar kwam het mooie turquoise ook in voor.
Ik heb een hobbyschaar gebruikt, mallen van Spellbinders en Nellie Snellen, verschillende randjes bewerkt met de distresser en walnut stain distressinkt, ook met de hand geborduurd.
Verder een mooi gehaakt kantje met daardoor een koordje in kleur, een turquoise strik gemaakt, een bedeltje (onder de roosjes van WOC), verder een stukje wondgaas en touw, en pareltjes gemaakt met de perlenpen.
De sketch is van Seems a little sketchy. waar ik hem ga posten.
Nog 2 dagen voor mijn candy de deur uit gaat......spannend......
Bedankt weer voor jullie lieve berichtjes en beterschapswensen, ik voel me alleen daardoor al een stuk fitter (lol). En geef gerust jullie eerlijke mening hoor, ik geniet ervan.

vrijdag 24 februari 2012

Deurhanger thema: Open/Closed.

Hallo bezoekers van mijn blog,
Ik ben een paar dagen niet aan bloggen en knutselen toegekomen maar heb vandaag toch een projectje afgemaakt en wel een deurhanger met twee verschillende kanten eentje met Open, en de andere zijde Closed, te gebruiken als openingstijden melder met de clock van Tim Holtz.
De Open-kant, met petrol color core en DP van Websters pages gecombineerd met kraft, mallen van nellie Snellen en Marianne Design. Ik heb de sleutels ook behandeld met embossingpoeder zodat ze mooi blinken, een strik van organzalint.
En dit is de andere kant:
Hier heb ik color-core groen gebruikt, het zelfde DP, en verschillende dingen met witte embossingpoeder bewerkt, sprieten van MD net als de gerolde roosjes, de groene takjes zijn weer van hout op kleur gemaakt en met clear embossingpoeder afgewerkt, verder aan beide kanten nog hotfixsteentjes wel in verschillende kleuren.
Ik doe mee met de uitdaging van EKEF.
Ik ben weer benieuwd naar jullie reactie, zelf ben ik niet zooooo tevreden, verder weet ik niet wanneer ik weer toe kom aan knutselen, de komende tijd ben ik best wel druk, en ik ben ook niet helemaal fit.
Morgen een dagje behangen bij mijn zoon, en dan krijgt mijn moeder volgende week ook nog de sleutel van haar nieuwe appartement en daar moet ook nog wel het eea geklust worden.

Ik vind het wel helemaal geweldig hoor dat er zoveel mensen mijn creaties bekijken, en dat waardeer ik heel erg, en ook de moeite die jullie nemen om een reactie achter te laten, DANKJEWEL daarvoor.


dinsdag 21 februari 2012

Mijn eerste wiebel schudkaart. A bouquet of love for you.

Hallo allemaal, welkom weer op mijn blog.
Ik hoop dat ik jullie weer wat inspiratie kan brengen, ik heb een combinatie van twee dingen gemaakt die op mijn lijstje stonden te wachten.
Ik heb speciaal voor de challenge bij Kreateja een schudkaart gemaakt en tevens eens een wiebelkaart uitgeprobeerd.
Ik zal maar niet vertellen hoeveel uren erin zitten voordat ik tevreden was, ik heb nogal eens gezucht, gesteund en wat al niet meer. Maar ik vind hem uiteindelijk toch wel min of meer geslaagd voor een eerste. Ik heb papier gebruikt uit een blok van K & Comp, samen met kraft. Tilda met de gieter vond ik wel een lieverdje en die heb ik ingekleurd met distress en daarna uitgeknipt, en met foam opgeplakt.  Ik heb de weathered clock van Tim Holtz gebruikt en deze 2 keer op elkaar geplakt voor diepte, daar na het hart van de klok met een raampje bekleed en afgewerkt met een spellbinder, binnenin zitten blauw/grijze kraaltjes, de wijzers afgewerkt met hotfixsteentjes en het hart van het uurwerk is een houten bloemetje/rondje, blauw geverfd en met embossingpoeder afgewerkt. Ook op de pluimen heb ik hotfixsteentjes geplakt, die zijn gemaakt met mallen van Marianne Design net als de andere blaadjes en bloemetjes, bovenin nog een ponsrand gemaakt, en de onderkant afgewerkt met aangerimpeld organzalint. De tekst weet ik helaas niet meer waar die vandaan komt.
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn wiebel/schudkaartje vinden.
Als je het niks vindt mag je het ook gewoon tegen me zeggen, en tips zijn altijd welkom.
Ik vind het zowieso erg leuk om reacties te lezen en met nog een week te gaan voor mijn candy kan ik gerust zeggen dat ik dit in mijn stoutste dromen niet had verwacht dat ik er al 63 nieuwe volgers bij heb gekregen. Allemaal reuze bedankt hoor voor het steeds opnieuw langskomen.

maandag 20 februari 2012

Jij bent mijn teddybeer, voor ons buurmeisje.

Hallo allemaal,

Allereerst een hartelijk welkom voor mijn nieuwe volgers, onvoorstelbaar dat ik ruim 2 weken geleden op 100 volgers stond, ik hoop dat jullie naast de candy nog wat inspiratie vinden hier.
Vanmiddag heb ik lekker zitten freubelen en een kaartje gemaakt voor de uitdaging van Elke kaart een feestje, de uitdaging is Jij bent mijn teddybeer, dus ben ik op zoek geweest tussen mijn stempels naar een teddybeer, en er meerdere gevonden maar ik vond deze het meest geschikt.
Ik heb deze stempel van Gillian Roberts  ingekleurd met de derwents.
Ik heb een soort van extra kaartje op de basis gemaakt met mallen van Spellbinders.
Dit is de voorkant geworden.

Dit is de binnenkant van het klepje.
Het papier is van verschillende blokjes gecombineerd met oranje en petrol basispapier, ik heb een figuurschaar gebruikt, de buitenrond met de hand geborduurd en mallen gebruikt voor de bloemen en takjes van marianne Design, rond de afbeelding een mal van Nellie Snellen, vlinders van Joy. Het petrolkleurig papier met een vlindermal geembossed. Verder wondgaasje, hotfixsteentjes, lintje en een mooie brad, en als laatste een leuke bedel van een beertje aan een kralentrosje.  De tekst is van Annerieke
Ik ben benieuwd wat jullie weer van mijn vrolijk gekleurde kaartje vinden.
Bedankt voor jullie lieve reacties steeds weer, ik ben steeds verrast.

zaterdag 18 februari 2012

Fiets-verjaardagskaartje.

Hallo hallo,daar ben ik weer, zoals beloofd deze keer met een bijzonder model kaartje.

Ik zag dit leuk modelletje al verschillende keren voorbij komen en heb het patroon ook opgevraagd om er een leuk kaartje mee te maken.
Het patroontje staat in Creatief met kaarten en kun je onder voorwaarden opvragen bij het Duo Challenge blog, je moet er dan wel een kaartje mee maken en inzenden.
Ik heb deze uitdaging gecombineerd met de Totally Tilda Challenge, waar de uitdaging is Tilda with had on.
 

Voor dit kaartje heb ik de volgende gebruikt: 
Donkerbruin en lila/paars color core papier.
Designpapier Maya Design Fika
Stempel Magnolia ingekleurd met de copicmarkers
Mallen van Spellbinders en Marianne Design
Bloemetjes gemaakt me Flower Soft, en wat roosjes van WOC
Houten vlinder lila/paars gemaakt en bewerkt met embossingpoeder
Hotfixsteentjes op de wielen.
Alles bewerkt met distress Walnut Stain, en een witte gelpen.
Ik ben er zelf wel tevreden over en zal hem zeker nog wel eens vaker gaan maken, natuurlijk ben ik super nieuwsgierig wat jullie er van vinden, ik kijk uit naar jullie reacties hoor.
Fijn weekend verder en tot het volgende bericht.

Eerst even een melding!

Hallo allemaal.

Ik probeer vandaag nog wat te posten maar zoals ik eerder al had gemeld  ben ik druk met allerlei dingen tussendoor, een beetje boodschappen doen voor zoonlief enzo.
Dus eerste alleen even de melding dat ik voor de tweede keer een liebsterblog award heb gekregen deze keer van Glenda, dankjewel hoor, fijn dat je mijn blog van het volgen waard vindt.
Ik ga hem weer een plekje geven in mijn sidebar.
Verder gun ik jullie deze award allemaal, en omdat ik al eerder een keuze heb gemaakt van 5 personen vind ik dat jullie hem allemaal mogen meenemen, want jullie blogs zijn stuk voor stuk onderscheidend en de moeite waard.
Ik hoop tot later vandaag.

woensdag 15 februari 2012

Baby boy doosje voor de tweede challenge van de Creatieve Zebra.

Hallo allemaal.
Allereerst bedank ik jullie voor de leuke reacties op mijn vorige kaartjes, ik geniet enorm van het lezen van die berichtjes.
Vandaag post ik het baby boy doosje dat ik gemaakt heb voor de tweede challenge van de Creatieve Zebra, dus ik zou zeggen doe allemaal gezellig mee, we hadden 13 inzendingen voor de eerste challenge, ik hoop dat dat aantal nu hoger zal zijn want de uitdaging is alles behalve een gewone rechthoekige of vierkante kaart, nou dat kan niet zo moeilijk zijn toch?

Ik heb dit doosje gemaakt. Even een foto van de bovenkant en de voorkant.
Ik heb een stempel van Magnolia  ingekleurd met distress, papier is van Maya Design, modelletje komt uit de Cards Only, ik heb verschillende mallen gebruikt van Marianne Design, Spellbinders en Nellie Snellen. Verschillende lintjes, bloemetjes van Wild Orchid Crafts en hotfixsteentjes.
Aan de achterkant heb ik nog een tag gemaakt van MD en de tekst Baby Boy.
Dit doosje heeft babysokjes als inhoud en ligt te wachten op de baby van een collega van mijn man die binnenkort verwacht wordt, dan wil ik bij de tag nog de naam van de baby mee verwerken om het te personaliseren.
Ook de andere DT leden van de Creatieve Zebra hebben mooie creaties gepost, laat je verrassen door hier even een kijkje te nemen en mee doen is helemaal leuk natuurlijk.
Morgen de uitslag van de eerste challenge.
Bedankt weer voor jullie bezoek en tot de volgende post.

dinsdag 14 februari 2012

En nog maar een LOVE kaartje.

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik voor de verandering nog maar eens een LOVE kaartje gemaakt.
Ik doe zelf niet aan Valentijn maar anderen wel, voor mij is het een heel jaar Valentijn (lol)
Bij de challenge van alles met en over kleuren met Derwents hebben ze een challenge Valentijn, dus heb ik voor de afwisseling mijn derwents weer eens voor de dag getoverd, ook wel weer leuk om te doen, alleen zijn mijn kleurtjes altijd veel zachter.
Ik heb een magnolia ingekleurd bij papier van Maya Design, met de aarbeitjes, terug te zien in het hart achter de afbeelding, verder colorcore rood, en basis groen.
Mallen gebruikt van Cheery Lynn, Marianne Design en een Spellbinders om de afbeelding als een schilderijtje.
Ik heb de randen aangezet met witte verf, de afbeelding met de hand geborduurd, en het hart van hout behandeld met embossingpoeder.  Verder een organzalint, een hartjesbedel, bloemetjes van Wild Orchid Crafts en op de hoekjes hotfixsteentjes, en niet te vergeten een wondgaasje, ook dat houden we er in, ik vind het wel een leuk effect geven.
Ik post dit kaartje verder nog bij Dutch Magnolia Lovers waar de challenge een fotoinspiratie is van aarbeien.(helaas heb ik over het hoofd gezien dat de stempel "back in time" moest zijn, en ik had echt geen idee hoe oud deze afdruk is.
Ik hoop dat jullie hem geslaagd vinden, en weer leuk om jullie reacties te mogen lezen, dat is bijna net zo leuk als het maken van een kaartje of doosje, dus dank je wel daarvoor.
Nog 2 weken voor het aflopen van mijn candy, dus doe nog lekker mee nu het nog kan.


maandag 13 februari 2012

Tilda with little present in rose.

Hallo blogbezoekers,

Hier weer een nieuw berichtje van mij, ik heb heerlijk zitten kleuren de afgelopen week, veel geoefend met de distress, en ook nog een opdracht voor de tweede challenge bij de Creatieve Zebra gemaakt, maar die zien jullie later deze week.
Jullie kunnen nog inzenden voor de eerste challenge, de fotoinspiratie, we hebben al leuke inzendingen binnen, maar er kunnen er nog veel meer bij.
Ik heb dit kaartje gemaakt voor Josephine, een jaar geleden bijna heb ik een doosje gemaakt voor haar geboorte en nu wordt ze al weer 1 jaar.
Wat gaat de tijd toch snel, een jaar stelt echt niks voor.
Ik heb er een ander modelletje van gemaakt met een inshapemal van Crealies. Ik heb deze schattige Tilda ingekleurd met de distress
Papier is oa. Color Core, Actionblokje, en Janneke Brinkman en kraftpapier.
Mallen gebruikt van Spellbinders en een Martha Stewardpons vlinders. Joy mal voor de dubbele vlinder, een vlinder van hout, en ik heb een ornamentje gemaakt voor de tekst.
wondgaasje en roos WOC, lintje. Het ornamentje en de vlinder van hout heb ik behandeld met distressinkt en daarna met clear embossingpoeder  behandeld.
En natuurlijk verschillende hot-fixsteentjes.
Ik post dit kaartje bij het challengeblog van Moeders Hobbypaleis, vlinders en bloemen.
Bedankt weer voor jullie lieve woorden, ik ga mijn best doen ook jullie allemaal met een bezoek te verblijden.



vrijdag 10 februari 2012

Amy voor EKEF en Tiets haar clubje.

Hallo lieve blogbezoekers, leuk dat jullie mijn blog weer gevonden hebben.
Ik post vandaag een kaartje met de speciale digi van de Kaartenmaken met Tietsclub, nl met een digi met de naam Amy, speciaal voor Tiets haar clubjegemaakt, en hij is van Sylvia van http://sylviazet.blogspot.com en zo lief. Ik heb haar ingekleurd met distress bij papier van Pion Design, samen met kraft en een beetje rose/oranje basispapier.
Ik heb de sketch gebruikt van EKEF, waar ik het kaartje ook post.

IK heb al de randen met de hand geborduurd, mallen gebruikt van Spellbinders, verder kant, lint, houten bloemetje, roosjes van WOC, een hartjespons, perlenpen. De tekst is van Phooka's.
Ik heb wat problemen met het uitprinten van digi's, dat maakt het inkleuren met distress wat lastiger omdat de inkt wat uitloopt. Ik heb al van alles geprobeerd, heattool, strijkijzer noem maar op, iemand nog andere tips????
Ik hoop dat hij door de keuring komt bij jullie.
Bedankt weer voor al jullie reacties, en tot de volgende kaart.

woensdag 8 februari 2012

Jongens/Mannen kaartje, een goed bouwjaar.

Hallo hallo,

Even een kort berichtje tussendoor, ik heb niet heel veel tijd om te bloggen en knutselen op dit moment, dus als ik jullie blogs even niet kan bezoeken, sorry, ik haal het later zeker weer in, ik wil niks missen hoor.
Vanavond heb ik een verjaardagskaartje afgemaakt voor mijn eigen zoon, hij wordt morgen 27 al weer, ik herinner me de dag van 27 jaar geleden nog als de dag van vandaag, bergen sneeuw waardoor we bijna niet in het ziekenhuis konden komen.
Hij is druk in zijn huisje bezig maar verjaren gaat gewoon door toch?
Een beetje lastig om nu te fotograferen zo laat op de avond, maar dit is 'm geworden.
Papier van Tim Holtz, de grijs en blauwtinten gecombineerd, de filmstrip ook van Tim Holtz, de tandwielen van Spellbinders, ik heb eyelets door de afbeeldinghoekjes gemaakt met rafia in antracietgrijs er doorheen. Tekst is van Stampinback, de stempel van de oldtimer heb ik niet meer in de originele verpakking dus weet het merk niet meer, maar hij is ingekleurd met distress.
Verder niets meer toegevoegd, ik wist ook niet meer wat nog toe te voegen om het papier niet helemaal vol te plakken.
Ik post hem bij Make It Monday, waar het altijd alles mag is.
En bij fashionablestampingchallenges waar de challenge a guy thing is, zonder digi.
Ik hoop dat hij hem leuk vindt, hij vond de tag voor zijn eigen plekje in ieder geval heel mooi.
Bedankt weer voor het langskomen en tot de volgende keer.

dinsdag 7 februari 2012

Ribbon Tilda, en nog meer hartjes, hartjes en hartjes.

Hallo blogbezoekers,

Allereerst weer een hartelijk welkom voor mijn nieuwe volgers, het blijft maar doorgaan, ik vind het leuk dat jullie me zijn gaan volgen en ik hoop dat ik jullie wat inspiratie kan geven zodat jullie nog eens terug komen op mijn blog.
Vandaag heb ik na de overdracht van mijn zoon zijn appartement nog tijd gevonden om dit kaartje af te maken, ik kan me daar terplekke nu nog niet nuttig maken, dat komt later, dan zullen jullie wel merken dat het een stuk rustiger gaat worden hier.
Als die verhuizing achter de rug is, gaat ook mijn moeder verkassen, dus ik ben nog wel even aan het klussen van tijd tot tijd. Freubelen blijf ik natuurlijk wel doen voor de broodnodige ontspanning maar iets minder intensief als nu de laatste tijd het geval is.
Maar goed genoeg geleuterd, mijn kaartje:
Ik heb voor dit kaartje het volgende gebruikt: distress voor het inkleuren en de randjes, papier Tim Holtz met color core wit en aqua, mallen van Cheery Lynn en Crealies, een wondgaasje, verschillende formaten houten hartjes, een lint en een bloemetjes van Wild Orchid Crafts.
De tekst is van Marit, en de sketch van Sketch N Stash waar je vrije keuze hebt uit de sketchcatalogus.
Ik heb de volgende sketch gebruikt no.17.
Ze hebben zoveel mooie bruikbare sketches, dus er zit vast wat voor iedereen tussen.
Ik post hem ook bij Stamp and Create, Valentijn.
Stamps&Fun, hearts.
Ik hoop dat jullie deze leuk genoeg vinden, ik heb hier ander aquarelpapier gebruikt, ik vind deze minder fijn en mooi inkleuren, maar ik heb er nog verschillende gestempeld liggen, en ik vind het zonde om weg te gooien toch?

Nog even een kleine toevoeging, omdat ik daar best wel een beetje trots op ben en met jullie wil delen.
Deze heb ik vandaag gekregen van Marion, met de bedoeling dat ik deze ook weer doorgeef aan 5 mensen met minder dan 200 volgers.
Ik vind dat best lastig want ik bezoek zoveel prachtige creaties overal, nu wordt het wat eenvoudiger omdat vele daarvan meer dan 200 volgers hebben.
Maar om dan toch een keuze te maken, in willekeurige volgorde, en omdat ik veel bewondering heb voor de dingen die ze steeds plaatsen.
                                                Plony
                                                Corrie
                                                Nicole
                                                Rachel
                                               Nummer 5 is verwijderd.
Jammer dat er niet nog veel meer mogen want ik had er nogal wat meer mensen eentje gegund.

Bedankt weer voor jullie bezoek, en tot de volgende keer weer.

maandag 6 februari 2012

Rose Scent Tilda, weer een vrolijk kaartje er achteraan.

Hallo allemaal,

Mijn tweede kaartje voor vandaag, en wel een totaal ander dan de vorige.
Leuk dat jullie ook bij die minder vrolijke kaartjes een reactie achterlaten.
Ik heb de Magnolia-stempel Rose Scent Tilda ingekleurd met de distress, bij papier van Maya Design.
Ik heb er geen tekst op gedaan, hartjes zeggen genoeg denk ik.
Ik heb weer verschillende mallen en ponzen gebruikt, en de binnencircel zijn 3 verschillende mallen, 3 verschillende soorten wit/parelmoer papier. Bloem gemaakt met een Crealiesmal, afgewerkt met wit embossingpoeder, dit heb ik ook op de rood geschilderde hartjes gebruikt. verschillende lintjes en koord, en een hartjesbedel.
Ik heb de sketch gebruikt van Seems A Little Sketchy.
Ik post dit kaartje ook bij Duymelot Design Team waar de uitdaging rood met hartjes is, en bij Ge-We Hobby waar de uitdaging een vierkante kaart is, dat is niet zo moeilijk natuurlijk.
Bij de challenge van It's a Magnolia Challenge thema Valentijn.
En Addicted to stamps thema Valentijn, met dank aan Arlette voor de tip.
Ik ben zelf toch meer van de vrolijke kaartjes hoor, maar ik denk dat dat voor de meesten van ons wel zo is.
Bedankt weer voor al die leuke lieve en trouwe reacties, steeds weer, fijn dat jullie die moeite voor me doen, ik geniet er echt heel erg van hoor, dus...... En de candy loopt nog wel even hoor, dus doe nog lekker even mee.
Tot de volgende kaart.

Een simpel condoleance-kaartje tussendoor.

Hallo medebloglanders,
Leuk dat jullie weer een kijkje komen nemen, ik vind dat helemaal te gek.
Wat ik nu vandaag post is eigenlijk een heel simpel kaartje, ik ben weer eens  wat gaan knippen en plakken met 3dkit, dat was al even geleden maar soms krijg je dit soort kaartjes tussendoor, zo is het leven.
Ik heb toch geprobeerd er iets  extra''s van te maken maar het moet wel waardig en een beetje chique blijven.
De afbeelding het ik uit de hobbykaart, net als de tekst en een paar stukjes papier.
Ik heb wat mallen gebruikt bij verschillende kleuren Color core, een lintje, vlindertje, een gedroogd blad en pareltjes gemaakt en hotfix-steentjes.
Dit is 'm.
Ik hoop dat jullie hem toch een beetje mooi vinden voor de gelegenheid.

zondag 5 februari 2012

Kaartje: Eindelijk de sleutel voor mijn zoon.

Hallo blogbezoekers,

Leuk dat jullie mijn blog weer gevonden hebben, 137 volgers, wow echt helemaal niet normaal.
Een week geleden heb ik mijn candy geplaatst toen ik 100 volgers had, en er kunnen er nog meer bij hoor, zelf kom ik dan ook weer op andere blogs terecht waar ik inspiratie kan opdoen.
Vandaag geen cute kaartje maar een beetje een stoere verhuiskaart voor mijn zoon, die krijgt dinsdag eindelijk de sleutel van zijn nieuwbouw appartement, het is al bijna 2 jaar geleden dat hij het heeft gekocht, dus erg blij dat het eindelijk gaat gebeuren.


Ik heb een tag gemaakt met antraciet basispapier met kraft en Bo Bunny Time Piece DP.
Ik heb mallen gebruikt van Marianne Design,  de sprieten en de sleutels (behandeld met embossingpoeder zodat ze mooi blinken) Spellbinders, en de klok van Tim Holtz.
De tekst heb ik uit de hobbykrant net als de afbeelding van de bos sleutels, verder nog een sleutelbedel toegevoegd, stukje zwart lint, en een stuk raffia en een wondgaasje.
Ik heb wat bruin/oranje basispapier gebruikt om hem toch wat vrolijker te maken, en één bloemetje in antraciet met een parel.
Bedankt weer voor jullie bezoekje, en ik hoop dat jullie hem geslaagd vinden, fijne zondag verder.
Het is buiten prachtig, maar verder als een rondje met de hond kom ik vandaag niet, lekker knutselweer. Ook voor jullie.
Challenge: Crafty Ribbons Challenge Boy or men.
en Papercraft Star Fotoinspiratie en Rustique.

zaterdag 4 februari 2012

Tilda met hartjes-balonnen.

Hallo lieve leuke en vooral trouwe bezoekers van mijn  kaartenblog,

Vandaag heb ik tussendoor mijn kaartje afgemaakt waar ik gisteren aan was begonnen.
Ik heb deze schattige Tilda ingekleurd met distress, papier is een combinatie van blokjes die ik bij elkaar gescharreld heb. Ik was weer enthousiast aan het inkleuren geweest in mijn nieuwe distress-kleur, en dan wordt het zoeken achteraf, maar het is redelijk goed gelukt (vind ik)

Ik heb verschillende mallen gebruikt, Spelbinders, Nellie Snellen en Marianne Design, en Double do.
Verder heb ik een wondgaasje gebruikt, hartjes en bloem van hout en die rood geschilderd en behandeld met embossingpoeder, de twee achtergrondjes heb ik door de cuttlebug gedaan met een embossingmal, een tag gemaakt met een mal van MD, een papierbloem met roosjes van WOC, een koordje, stukje rafia, en een stuk satijnlint met vlindertjes. Als laatste een bedeltje, en de hotfixsteentjes natuurlijk.
De sketch is van Sketchy Colors waar ik hem ga posten.
Bedankt weer voor het langskomen, en ik hoop dat jullie je mening achter willen laten, ik geniet daar heel erg van. Waarschijnlijk tot morgen, nu een verjaardag buitenshuis. Fijne zaterdag allemaal.

donderdag 2 februari 2012

Dr. Edwin, Beterschapskaartje.

Hier ben ik weer, tweede kaartje voor vandaag dat ik heb afgemaakt.
Voor mijn eerste (Valentijns) kaartje moet je dus even doorscrollen.
Ik heb de smaak te pakken hoor, afgelopen week zag ik dat er een SOL was geweest bij Kreateja via facebook.
Ik heb me daar ondertussen aangemeld om de volgende keer mee te kunnen doen.
Het idee van de band om dit kaartje kwam dus daar vandaan.

Ik zag de challenge bij Magnolia Down Under waar de uitdaging Edwin Only is, en het leek me wel leuk om voor de verandering Dr. Edwin eens in te kleuren met de distress.
Papier is een oud blokje (ik dacht Action) met natuurpapiertjes, en Tim Holtz de grijsvariant, en color Core blauw.
Ik heb verschillende teksten gebruikt aan de binnenkant, MD Sprieten, Crealies Takjes, Double Do mal voor de band, en Joy voor de bloemetjes.  De band zit aan de achterkant vast met een koordje. Verder een hout bloemetje, een twee kersen van hout voor de binnenkant, behandeld met distress en embossingpoeder, 1 enkel klein bloemetje van Boekenvoordeel. Verder hou ik er de hotfixsteentjes nog even in, ik vind het zo'n leuke toevoeging.
Bedankt voor al jullie lieve positieve reacties op mijn eerdere kaartjes,
Nog even een foto van de binnenkant.

ps. vergeten jullie mijn candy niet? en de challenge bij de Creatieve Zebra?

Tilda with koala op een valentijnskaartje in natuurlijke kleurtjes.

Wederom hallo allemaal.

Nog steeds ben ik helemaal "happy" met al die nieuwe volgers, echt niet normaal.
Ik hoop dat jullie hier de inspiratie vinden die jullie verwachten te vinden.
Vandaag post ik een kaartje waar ik gisteren aan was begonnen, een Valentijnskaartje in niet standaard kleurtjes en afbeelding.
Het is de special van magnolia "Tilda with koala" ingekleurd met distress.
Het papier is Baby Steps van Simple Stories, gecombineerd met Color Core en Kraft papier.
Het is een easelcard in hartvorm geworden.
Verder heb ik verschillende mallen gebruikt, Cheery Lynn voor het hart, MD voor de takjes en bloem, en ook de mal onder de tekst. Een tag gemaakt met daarop de afbeelding op een Spelbinder, ook daaronder weer twee varinaten van een SB. Verder een wondgaasje en bloemetjes van Wild Orchid Craft. Een bedel van een hart met een sleuteltje onder de strik van organzalint, op de bloem van MD heb ik een gehaakt bloemetje met een parelbrad, de bloem is behandeld met distress en glimmermist (helaas niet te zien op de foto) Nog wat hartjes van Xenos behandeld met distress en een klein hotfixsteentje, en een groter hart van hout, met dezelfde distress en een maat grotere hotfixsteentjes.
Verder heb ik al de randjes behandeld met distress walnut stain.
Ik post dit kaartje bij de volgende challenges: Genoeg keuze op dit moment voor Valentijnkaartjes.
TOMIC Valentijn and hearts
Elke kaart een feestje maak een kaartje speciaal voor iemand om wie je geeft.
Dutch Card Lovers vorm van een hart
Just Us Girls Challenge Valentijn, of 3d.
Scrap & More Valentijn/Liefde
Ik ben benieuwd wat jullie vinden van mijn Valentijnskaartje in niet traditionele kleuren, ik vind dat zelf wel leuk als je een mannelijk persoon in gedachten hebt (lol)

Fijn als jullie een berichtje achterlaten, ik vind het geweldig om te lezen dat ik een héél klein beetje bijdraag aan inspiratie, die doe ik nl ook op bij jullie blog's.


woensdag 1 februari 2012

Valentijnskaartje met Tilda with heartchain.

Daar ben ik weer beste, leuke lieve bezoekers van mijn kaartenblog, het kaartje voor de creatievezebra lag allang klaar natuurlijk maar dit kaartje nog niet.
Ik was er gisteren al wel aan begonnen maar heb het net pas af kunnen maken.
De uitdaging van Kreateja, een Valentijnskaartje met een verborgen boodschap en veel hartjes lag al de hele week op mijn werkblad, en dit is 'm geworden.

Ik heb de magnolia "Tilda with heartchain"ingekleurd met de distress bij het Pion Papier en colorcore in twee kleuren blauw, en een klein stukje rood.
Dat is dus gelijk ook de verborgen boodschap die ik versierd heb met een lintje en horfixsteentjes.
Ik heb verschillende hart-mallen gebruikt, van Double do, Joy, en Cheery Lynn (die laatste heeft veel gezucht opgeleverd, wat doen ze het soms toch slecht, jammer voor van die dure mallen, als er iemand extra tips heeft?)
De vlinders zijn van Joy mallen afgewerkt met distress, Pumice stone (net als de overige randjes van het papier) en lichtblauwe perlenpen, de sprieten van Marianne Design, de ovaal is een spelbinder. verder een wondgaasje.
Ik vond het vol genoeg anders zie je het mooie DP niet meer.
Ik benieuwd wat jullie hier van vinden, komt het door de keuring?
Ik post hem verder nog bij de challenge van Cheery Lynn Designs, waar de uitdaging Sweethearts is.
En bij Magnolia Mania anything goes: 
Ik ga nog even bij jullie op visite en nog een ander kaartje afmaken.
Bedankt voor jullie bezoek telkens weer, en de leuke reacties, jullie moeten er toch steeds maar weer de tijd voor vrijmaken, vandaar ook de candy natuurlijk.