Volgers

dinsdag 31 juli 2012

Zomers kaartje met Tilda going bananas.

Hallo blogmaatjes.

Wat is het goed bij te houden in blogland, je kunt echt merken dat het hoogseizoen is vakantietijd, voor mijn medebloggermaatjes die weg zijn "fijne vakantie" geniet ervan want het is zo weer voorbij....

Allereerst bedank ik de trouwe bezoekers die steeds weer een leuke reactie voor me achterlaten, ik geniet daar altijd met volle teugen van maar kan me voorstellen dat het voor sommige ondoenlijk is om steeds overal te reageren omdat er zoveel volgers zijn, ik hoop dat jullie toch mijn kaartjes kunnen waarderen.
Vandaag heb ik een lekker vrolijk kaartje gemaakt, zomerse kleurtjes gebruikt voor deze magnolia stempel met de naam Tilda going bananas.

Ik heb voor de verandering mijn copic markers weer eens opgezocht bij het papier van Basic Grey een oudere paperpad met vrolijke fruitige kleurtjes die ik wel toepasselijk vind samen met color core geel..
Ook heb ik wat glitter gebruikt op de rand van haar jurkje en de mouwboordjes.
Ik heb voor dit kaartje de sketch gebruikt van Cards und More, ik heb mallen gebruikt van Spellbinders en Cheery Lynn de 3 uitstekende wijzertjes heb ik gemaakt met een sizzix mal. Verder heb ik een figuurschaar gebruikt, glitter en hotfix steentjes, een houten ornamentje van een trosje kersen deze heb ik behandeld met verf embossingpoeder en hotfixsteentjes, verder een mooie brede satijn band wondgaasje en de lettertjes so sweet heb ik met letterstickertjes gemaakt die ik onlangs bij Karin heb gewonnen in de candy, de roosjes zijn van WOC, de randen aangezet met Walnuts Stain distress.
De ketting van Tilda heb ik nog afgewerkt met perlenpen goud.
Dit kaartje doet verder nog mee met de uitdaging van Cheery Lynn Designs, summer colours.
En Totally Tilda Challenge, summer fun.

Ik hoop dat jullie hem jullie goedkeuring willen geven, en dan wens ik iedereen nog een fijne dag en wellicht tot morgen.

Groetjes Liesbeth

zondag 29 juli 2012

Ik zit hier te denken......Kaartje voor de kleur-uitdaging bij Scrap Kaart Challenge

Hallo blogmaatjes,

Vandaag mag ik jullie mijn kaartje laten zien dat ik gemaakt heb voor de tweede uitdaging van het Scrap Kaart Challenge blog. Het is deze keer een kleuren-uitdaging met de kleuren rose-rood en bruin.
Ik hoop dat jullie allemaal weer gezellig meedoen, en ga zeker eens kijken wat mijn collega's DT gemaakt hebben.
Voor dit kaartje heb ik weer een Magnolia stempel ingekleurd met distress. Het papier is een oudere lijn van Basic Grey gecombineerd met rose color core papier verwerkt op Kraft papier.
Ik heb weer verschillende mallen gebruikt, Cheery Lynn (op de achtergrond) boekenvoordeel, MD voor sprieten en bloemdeel rose. Ik heb verder een wondgaasje en juteband gebruikt en bronskleurig hartbrad en hotfix steentjes, ook nog wat kleine glimmende hotfixsteentjes aan de binnenkant van de circel waar ik de uitgeknipte Tilda op geplakt heb, en van de bloem. De tekststempel is van een setje van Nicole Verkooijen. De randen weer met de hand geborduurd.
Weer helemaal wat anders dan mijn vorige kaartje maar ik ben er zelf wel tevreden over, geen kleurcombinatie die ik vaak gebruik maar zeker voor herhaling vatbaar.
Bedankt weer voor jullie bezoek, en ik lees graag wat jullie ervan vinden, fijne zondag verder en tot de volgende blogpost weer.

Liefs Liesbeth

Dit kaartje doet mee aan de volgende uitdagingen:
Just Magnolia; In the country.
HobbyVision Design, Anything goes.


zaterdag 28 juli 2012

Live your life and forget your age met One holer stempel.

Hallo blogmaatjes,

Vandaag weer eens een kaartje van mij, ik had het na onze vakantie druk met kaartjes voor de DT's en mag ik ook nog gast designer zijn bij Moeders Hobbypaleis, dus die zien jullie allemaal binnenkort voorbij komen.
Wel fijn om gewoon tussendoor eens wat moment-inspiratie te verwerken.
Dit is het kaartje geworden met één van de andere digitale stempels van Squigglefly die ik eerder gewonnen had en waarvan ik Pottersshed al gebruikt heb, deze heeft de naam Adity- one-holer.
Ik heb hem ingekleurd met distress inkt. De sketch is van  Sunday Sketch and Stamp,
Papier is van Prima Marketing gecombineerd met Kraft en Color Core geel, mallen gebruikt van Spellbinders, Joy, MD, Crealies, Memorybox, boekenvoordeel en Tim Holtz. Verder heb ik een lintje met bloemetjes gebruikt en het geheel afgewerkt met verschillende Hotfixsteentjes, de randen weer met de hand geborduurd.
Tekst komt van internet
Het is weer eens totaal iets anders en ik had deze digi al maanden ingekleurd liggen samen met nog een andere van Squigglefly die komt nu ook binnenkort hoor. Mijn favoriete artiest is Lynne Stansbery, ze maakt vele mooie tekeningen.
Ik ben weer erg benieuwd wat jullie ervan vinden, en lees het met plezier.
Tot blogs en het volgende kaartje maar weer, fijn weekend, en fijne vakantie voor de medebloggers die gewacht hebben tot het zomer werd met vakantie houden.

Liefs Liesbeth

maandag 23 juli 2012

Vintagekaartje "How old now?" voor het Freubelstraatje.

Hallo blogmaatjes.

De vakantie zit er weer op voor ons, de was ligt weer in de kast dus even een momentje om een kaartje af te maken waaraan ik voor de vakantie al begonnen was. We hebben ondanks het wisselvallige weer toch wel erg genoten van onze vakantie hoor. Bedankt voor al jullie lieve, leuke en trouwe reacties zelfs tijdens vakantie.
Ik heb dit kaartje gemaakt in vintagestijl met een plaatje van het internet verwerkt op Pion Design Papier en kraft en colorcore rose.
De sketch die ik gebruikt heb is gemaakt door Marianne voor het Freubelstraatje (Clubs) gemaakt.

Ik heb verschillende mallen gebruikt van Nellie Snellen, Double Do, en Crealies. Alle randen bewerkt met distress Vintage Photo, een lintje en pluizig koordje, wondgaasje natuurlijk de hotfixsteentjes. De vlindertjes zijn van een pons.
Ik heb de randen weer met de hand geborduurd, verder een figuurschaar en roos van WOC.
Ik hoop komende week weer wat tijd te vinden om jullie blogs weer eens te bezoeken, inhalen zal niet gaan lukken want dan wordt het een dagtaak en het gaat eindelijk zomer worden dus lijkt me dat geen optie, en mijn man heeft nog vakantie dus niet gezellig om constant op mijn kamer te zitten of achter de laptop, maar het gaat goedkomen hoor.
Tot de volgende post.
Liefs Liesbeth

Het kaartje doet nog mee met de challenge van It's all about the Vintage, alles mag als het maar vintage is.

zaterdag 21 juli 2012

"Speciaal voor jou Kaartje" voor de uitdaging bij de NKU.

Hallo blogmaatjes,

Als jullie dit berichtje kunnen lezen ben ik weer onderweg naar huis vanaf ons vakantieadres in Oostenrijk.
We hebben ons prima vermaakt ondanks het wisselvallige weer ook daar, het is dan een kwestie van genieten van de momenten dat het droog is.
Op het moment dat ik dit bericht ga inplannen zijn we net opgedroogd van een flinke onweersbui terwijl de weergoden ons verzekerd hadden dat het vandaag een mooie zonnige dag zou gaan worden in Salzburgerland, we hadden bijna de zonnebrandcrême gekocht en het werd al weer donker.
Moeten wachten boven op de Alm voor de kabelbaan weer zou gaan starten want alles ligt plat dan, logisch natuurlijk, dus wandeling niet afgemaakt want als het onweert wil je echt niet boven op een Alm staan.
Maar goed weer even to the point.......mijn voor de vakantie al gemaakte kaartje voor de nieuwe uitdaging van de Nederlandse Kaarten Uitdagingen.
De sketch is deze keer gemaakt door Marianne, ze is daar een kei in....
Dit is mijn bijdrage geworden:
Zoals jullie zien is het de nog ontbrekende beer van de serie van 4 Wellington Bear stempels, ingekleurd met distress en H2o, uitgeknipt en gedeeltelijk verhoogd opgeplakt op een circel bewerkt met cracklepaint, gemat op een geschulpte circel van Kraft, beide zijn Spellbinders. Het papier is van Bo Bunny, tekst is van Femke, roosjes van WOC afgewerkt met een parelspeld en bovenin 3 bloemen met hotfixsteentjes afgewerkt, de rand heb ik weer met de hand geborduurd.
Ik vond het een erg leuke sketch om mee te werken, dus doe allemaal gezellig mee en ga het blog van de NKU eens bezoeken om ook de mooie creaties van mijn collega DT leden te bewonderen, ik hoop in ieder geval dat jullie mijn bijdrage leuk vinden, als ik thuis ben en de boel is weer aan kant zal ik mijn blogberichten veersturen weer oppakken, sorry dat dat niet constant is gelukt, ik moet tenslotte nog een beetje gezellig zijn op vakantie voor mijn manneke (lol).
Ik lees wel met erg veel plezier jullie reacties hoor, dat komt helemaal goed.

Groetjes Liesbeth

het kaartje laat ik meedoen met de volgende uitdagingen/challenges:
Ruby's Rainbow:  cute animal
Perfect Sentiments: sentiment on front ( meens special friend)
Stampin Royalty; Anything goes.


zaterdag 14 juli 2012

Vintage zomerkaartje voor het Scrapkaart Challengeblog, en top 3 MHP

Hallo blogmaatjes.Vandaag laat ik jullie mijn eerste kaartje zien dat ik gemaakt heb voor de uitdaging "Vakantie/Zomer" op het Scrap Kaart Challengeblog



Ik heb een plaatje gebruikt gevonden op het internet in pastelkleurtjes, van twee kinderen in matrozenpakjes op het strand, de foto is helaas niet al te duidelijk.
Ik heb weer het papier hiervoor gebruikt van Prima Marketing gecombineerd met kraft weer de swirl behandeld zoals op voorgaande vintagekaartjes, de tekst gemaakt op de computer, wat stempels uit de MD set, de figuurschaar heeft weer goed dienst gedaan, mallen van MD en Doohickeys, sizzix voor de swirl, verder lintjes, bedel aan touwtje aan de tag, een mooie brad en een bloem van WOC.
Ik hoop dat jullie allemaal gezellig meedoen, ga maar eens een kijkje nemen wat mijn DT collega's gemaakt hebben.
Ik heb de sketch gebruikt van CLP Challenges
In verband met vakantie zal ik niet dagelijks reageren op jullie berichten, sorry hiervoor, na onze vakantie zal ik dit weer helemaal goed maken.
Fijne vakantie allemaal.

Wat leuk om in Oostenrijk op vakantie te lezen dat mijn mannenkaartje
 bij Moeder Hobbypaleis de top 3 heeft gehaald en ik gastdesigner mag zijn, dat maakt de regenachtige zondag weer een stukje leuker.
Ook hier is het geen zomer, misschien dat het de thuisblijvers wat troost geeft.

Liefs Liesbeth

Ik heb de afbeelding even opnieuw toegevoegd, ze zijn van zichzelf al wat minder helder van kleur maar ik hoop dat jullie zo een wat beter beeld krijgen.

Nog een paar top-noteringen waar ik trots op ben met mijn jongens kaartje (Edwin de voetballer)
Ik haalde de top 5 bij Fussy and Fancy Friday, en de top 3 bij Send A Smile 4 kids





donderdag 12 juli 2012

Tilda met paraplu voor het CreaMiep Designteam.

Hallo blogmaatjes,

Nog steeds lekker op vakantie maar de kaartjes die ik al gemaakt had voor mijn vakantie gaat gewoon door hier, wat zouden we zijn zonder computer en het internet.
Dit is mijn eerste bijdrage gemaakt voor het CreaMiep Design Team, een beetje tegenstrijdig maar dat vond ik wel leuk, zoals het Nederlandse weer toch, een beetje regen en ook nog wat zonneschijn.
Ik heb voor dit kaartje gebruik gemaakt van de Magnoliastempel ingekleurd met distress en H2O, mallen van Sizzix, crealies, MD, Memorybox, papier van Bo Bunny met kraft. veel van deze artikelen zijn terug te vinden in de webshop van CreaMiep, ga maar eens een kijkje nemen, ze hebben daar doorlopend erg leuke aanbiedingen. Als finishing touch weer wondgaasje en hotfixsteentjes, roosje van WOC.

Ik ga nog even genieten van het heerlijke Oostenrijk en maak het bezoek aan jullie blogs weer goed als ik terug ben van vakantie want het internet is hier niet als thuis, dan wel dan niet, dus eigenlijk onbegonnen werk, als het nog veranderd, dan horen jullie het van mij.

Toch wil ik ik hier vanuit Oostenrijk Karin nog even bedanken omdat ik haar candy heb gewonnen, dat gaat dus ook gewoon allemaal door in Nederland, prachtig, ben er erg blij mee.....
Liefs Liesbeth

Het kaartje doet mee met de uitdaging van CLP waar ik de sketch van heb gebruikt.

zondag 8 juli 2012

Ik wil even mijn uitzicht met jullie delen, jaloers nu?.

Hallo blogmaatjes,

Deze titel is niet bedoeld zoals het er staat hoor, maar ik wil jullie toch mijn uitzicht vanaf het balkon niet onthouden.

Errruggg dat je het hier 2 weken mee moet doen toch? (lol)
Dan weten jullie ook gelijk waarom er niet de dagelijkse reacties van mij komen, als we terug zijn komt dat weer helemaal goed.
De kaartjes die verschijnen zijn al eerder gemaakt en ingepland, we hebben hier wel internet maar niet zoals thuis, soms wel en soms niet.
Allemaal fijne vakantie en freubelplezier als het regent!
Groetjes uit Maria Alm, Oostenrijk.

Liesbeth

zaterdag 7 juli 2012

Kaartje voor uitdaging 22 van de NKU.

Hallo blogmaatjes,

Als jullie dit bericht lezen hoop ik lekker met vakantie te zijn.
Dit kaartje heb ik gemaakt met sketch voor uitdaging nummer 22 van de Nederlandse Kaart Uitdagingen met een sketch gemaakt door Judith, ik hoop dat jullie ook nu weer lekker meedoen, want wat waren er  mooie inzendingen voor uitdaging 21, erg moeilijk om een top 3 samen te stellen.

Dit is mijn kaartje geworden, ik hoop dat jullie het leuk vinden.
Ik heb een stempel van Magnolia gebruikt, een stoere sportvrouw hihihihi, ingekleurd met distress, en een heel klein beetje H2O, verschillende Spellbinders, ribbelkarton in het rood, papier van Maya, en colorcore grijs en zwart, de hoekjes afgewerkt met koordjes voor een stoer effect op tandwieltjes, de tekst goed gedaan gemaakt op de computer, en de afwerking met hotfixsteentjes.
Verder nog wat streepjes gezet met een zwarte fineliner.
Dan ga ik lekker genieten van de bergen en ik hoop dat we heerlijke wandelingen kunnen maken en dan zie ik jullie hier weer terug want de laptop gaat mee, helaas kan ik mijn knutselspullen niet allemaal meenemen, dus ga ik in de rustige uurtjes lekker wat borduren en als het lukt bloggen.
Bedankt voor jullie bezoek en vergeet niet naar de mooie creaties van mijn collega's op het uitdagingenblog te gaan kijken en lekker mee te doen.
Voor die mensen die vakantie hebben, geniet ervan.

Liefs Liesbeth




woensdag 4 juli 2012

Tilda with rubber boots, for a special friend.

Hallo blogmaatjes.

Allereerst wil ik jullie bedanken voor jullie lieve reacties op mijn goed- nieuws berichten, fijn dat jullie het me zo gunnen, ik hoop dat ik het allemaal waar kan maken.
Ook een welkom aan mijn nieuwe volgers, ik hoop dat jullie wat van jullie gading vinden hier, alle beetjes inspiratie helpen soms toch?

Vandaag heb ik een kaartje afgemaakt dat ik jullie wel kan laten zien.
Ik heb de leuke magnolia stempel Tilda with rubber boots weer eens gebruikt, hij blijft leuk en mijn Magnolia-dipje is weer over zoals jullie zien.
Ik heb hem ingekleurd met distress en H2O, en de sketch en bijbehorende opdracht gebruikt van EKEF.
Foto van de voorkant, ik heb papier van Action gebruikt gecombineerd met color core Framboos en lichtrose, mallen gebruikt van Spellbinders, Boekenvoordeel, Crealies, en een embossingmal gebruikt op het stuk perkamentpapier, verder verschillende lintjes en bandjes, roosjes van WOC en een ornamentje van hout behandeld met H2O en embossingpoeder, de tekst-ticket had ik al een poos geleden uitgeprint dus weet niet meer zo waar vandaan (voordat ik weer verkeerde makers ga noemen), wat hotfix steentjes en een bedel van een laars. De bijbehorende opdracht is nl. schoenen.

Daarom heb ik nog een leuke tekst gebruikt aan de binnenkant van de kaart, ik vond hem te groot voor voorop.
Ook hier weer color core rose en DP van Action, mallen van Speelbinders dezelfde Floral ovals, en een doohickey bloem met hotfixsteentje.
Ik ben benieuwd wat jullie van dit kleurige kaartje vinden, lekker rose toch?
Ik lees jullie reacties weer met veel plezier, ga er speciaal voor zitten hoor.
Fijne dag verder en tot het volgende kaartje maar weer.

Liefs Liesbeth

Ik laat dit kaartje ook meedoen met de volgende uitdagingen:
The Dutch Magnolia Chickies, alles mag met Magnolia stempel,
The Cupboard Trilogy, kleurenuitdaging.
Try it on Tuesday: bingo I used Flower- lace and 2 backgroundpapers.
Ik heb dit kaartje ook nog ingezonden voor de julicandy bij Krea2day


dinsdag 3 juli 2012

En nog meer leuk nieuws, het kan niet op.....

Hallo Blogmaatjes.

Ik ben wel aan de freubel geweest maar dat kan ik jullie nog niet laten zien hier, dat komt later.
Wat ik wel kan melden is dat ik het druk krijg ik ben nl. ook een nieuw DT lid van Creamiep- designteamblog dat gekoppeld is aan de webwinkel van Sonja met de passende naam Creamiep webwinkel, dus met deze teams ga ik voorlopig maar eens aan de slag, ik wil dat graag voor 100% goed doen en ook nog tijd overhouden voor mijn eigen freubels natuurlijk maar ik vind het kei-leuk om te mogen doen en voel me zeer vereerd.
Het is trouwens een erg leuke webwinkel met leuke aanbiedingen en producten, dus ga er vooral eens een kijkje nemen.

Dan ga ik me nog even terugtrekken op mijn hobbykamertje met een kopje koffie, dat heb ik wel verdiend vandaag ( shoppen.......dus zere voetjes, maar wel goed geslaagd voor de vakantie)

Fijne avond verder en tot het volgende bericht

Liefs Liesbeth

maandag 2 juli 2012

Nostalgisch Verhuiskaartje en leuk nieuws.

Hallo blogmaatjes,

Vandaag heb ik weer een kaartje voor jullie en wat leuk nieuws te melden.
Laat ik maar met het leuke nieuws beginnen: mijn baby(boy)kaartje heeft de top 3 gehaald bij Cards und more challenge, en ik ben gekozen tot nieuw DT member bij het nieuwe Scrapkaartchallengeblog.
Ik hoop dat jullie daar natuurlijk weer aan mee gaan doen met z'n allen, we gaan er wat moois van maken. Heb ik ook nog een leuke candy gewonnen bij Scrapsjop dus kon het weekend niet meer stuk ondanks dat het weer wat tegenviel.

Dan nu mijn nostalgische verhuiskaartje:
Gemaakt op verzoek van mijn man die deze wil gaan versturen.
Wat heb ik gebruikt: Papier van Bo Bunny, kraft en colorcore, mallen van Spellbinders en Crealies (bloemen), sizzix voor de swirl die ik weer behandeld heb met vloeibare sneeuw, glitters en glimmermist, een roos van WOC en een ander wit bloemetje, een mooi kantje, een stukje touw, wondgaasje en een ornamentje van hout in de vorm van een huisje, behandeld met distress en embossingpoeder. De tekst-ticket is van Femke en de afbeelding komt van internet.
De sketch is van Sweet Sketch Wednesday.
Ik vind hem zelf wel geslaagd voor de ontvanger.
Ik hoop dat jullie hem ook een beetje leuk vinden.
Dan ga ik nu mijn boodschappen doen en misschien nog aan een ander kaartje beginnen.
Fijne dag verder, en bedankt voor het langskomen en een reactie......vind ik heel leuk om te lezen.

Liefs Liesbeth

Ik wil met deze kaart nog graag meedoen bij de uitdaging lint en bloemen van Scr@ap Cards Challenge