Volgers

maandag 24 december 2012

Mijn laatste kerstkaartje voor 2012.

Hallo blogmaatjes,

Bedankt weer voor die leuke en lieve reacties op mijn rose kaartjes, ik heb nog één kerstkaartje voor jullie en ook in pastelkleur maar dan in 't groen/turquoise.
Deze is ook voor jullie met mijn kerstwens voor al mijn trouwe volgers en bezoekers van mijn blog, héél erg bedankt en ik wens jullie allemaal Prettige Kerstdagen en alvast een heel gezond, gelukkig en creatief 2013, dat we maar veel en lang van elkaars creatieve uitspattingen mogen genieten.
Ik heb weer veel verschillende mallen gebruikt, deze zijn allemaal van Marianne Design. papier is van Websters Pages met Kraft en Bazill wit, alles bewerkt met Distress, houten ornamentje, bedel, hotfixsteentjes, figuurschaar en wondgaasje, lintje en koordje. Het plaatje komt weer van Janet, nu maar hopen dat mijn laatste kerstkaartje door de keuring komt.
Uiteraard vind ik het weer fijn om te lezen wat jullie ervan vinden, en vergeten jullie mijn candy niet, die loopt nog tot 2 januari.

Liefs Liesbeth

Challenges:
The Prety little Ribbon challenge: Christmas.
There She Goes Challenge: Last Minute Christmas.

zaterdag 22 december 2012

Twee rose Vintage-kerstkaartjes, nog ééntje te gaan.

Hallo blogmaatjes.

De laatste hand gelegd aan de kerstkaartjes, en nog eentje te gaan voor 2012 dan wel te verstaan, ik denk dat ik echt volgend jaar gewoon doorga hoor want dit is echt teveel in korte tijd.
Maar wat een mooie kaarten heb ik gekregen van mijn collega DT's van de NKU, bedankt allemaal, ze hangen hier te schitteren hoor, echt heel gaaf. Ook Nicole bedankt voor je mooie kaart, een prachtwerkje hangt ook bij al dat moois.
De rose kerstkaartjes zijn toch weer meer vintagestijl, ik hoop dat jullie ze ook mooi vinden.

Het zijn verschillende kaartjes geworden al heb ik veel dezelfde materialen gebruikt.
De afbeeldingen heb ik hier gevonden op Pintrest bij Janet Kamps, ik heb ze uitgeknipt met een figuurschaar, gemat op wit bazill en dat heb ik ook als basis gebruikt, alles bewerkt met distress Walnut Stain. Weer gecombineerd met parlemoer-papier, het geeft zo'n mooi effect (vind ik dan)
Gebruikt: bovenste kaartje: mallen Noor! Design, Memorybox en Marianne Design, papier van beiden Marianne Design, dit is geen kerstpapier, tekst Cuddly Buddly, oud-rose lint ornamentje van hout, roosje WOC, hotfixsteentjes en randje weer hand-borduurwerk.

Onderste kaartje: Mallen Spellbinders, Memorybox, Noor! Design en Marianne Design. Embossingmal van Eiskristallen behandeld met rose Pan Pastel net als de Noor! Designmal. 
Ik lees uiteraard weer graag wat jullie hier van vinden, morgen het huis vol visite dus zal er weinig van freubelen en bloggen komen maar ik wens jullie een fijn weekend in aanloop van de kerst.
Voor de kerst hoop ik mijn laatste kaartje nog te posten dus tot de volgende kerstkaart maar weer.

Liefs Liesbeth
challenges:
Craftymess Challenge Blog, Vintage Christmas

vrijdag 21 december 2012

Kerstkaartje met Tilda-stempel met Eiskristal.

Hallo blogmaatjes,

Vandaag heb ik het kerstkaartje dat nog afgemaakt moest gaan worden, eigenlijk nog wat meer om af te maken en ik heb een poging gewaagd maar ik ben even aan een horizontale houding toe hihihihi.
Dus nu voor de tv, laptop op schoot en zometeen een lekker wijntje want dat heb ik wel weer verdiend vandaag (vind ik zelf.....nou vind ik dat al snel hoor!)
Die andere probeer ik morgen nog af te maken tussen de boodschappen en de strijk, dus afwachten maar weer, maar ze moeten nu toch echt weg morgen.
Een korte opsomming dan maar wat ik gebruikt heb:
Ingekleurd met distress en H2o's en glitters. Papier Bo Bunny en Bazill wit, parlemoer.
Ik heb mallen gebruikt van Spellbinders, Noor! Design (bewerkt met de distress) Marianne Design voor de ijskristallen en de favoriet voor dit seizoen de Frosted van Memorybox. Teskt is van Cuddly Buddly. Afgewerkt met hotfixsteentjes en wondgaasje en geborduurd randje.
Ik ben zelf wel fan van deze kleuren en ik hoop dat jullie ze ook mooi vinden natuurlijk.
Ik ga het kaartje posten bij de volgende challenges:
You, Me and Magnolia, een kerstkaart.
Tilda's Town: Something Christmas.

Fijn  weekend allemaal.
Liefs Liesbeth

donderdag 20 december 2012

En nog een kerstkaartje gemaakt voor Cuddly Buddly

Hallo blogmaatjes,

Hoe is het bij jullie????? Hier is het razend druk, nog een paar laatste kerstkaartjes (kwam er toch nog tekort, errugg) en in de apotheek is het een gekkenhuis, maar dat zal overal wel zo zijn denk ik!
Dan heb ik thuis nog een jarige echtgenoot die niet eens een kaartje voor zijn verjaardag heeft gekregen en dat is pas echt erg.
Maar allereerst een warm welkom aan mijn nieuwe volgers, leuk dat jullie mijn blog gevonden hebben en ik hoop dat jullie hier wat van jullie gading kunnen vinden.
Vandaag is dat een DT kaartje voor Cuddly Buddly, met Toby uiteraard.
Dit is hem geworden:
Helaas is de foto niet zo goed gelukt en ik kan hem niet meer opnieuw maken want hij is al op de post.
De digi kun je hier vinden in de webshop van Cuddly Buddly.
Ingekleurd met distress en H2O, verder glitters en flowersoft gebruikt. een embossingmal van eiskristallen op perkamentpapier, verder mallen van MD, papier is van Bo Bunny, verder een lintje, belletjes en bloemetjes/besjes, ik heb er een insteekkaart van gemaakt met een tag.
Ik hoop dat jullie ondanks de slechte foto toch een idee krijgen hoe hij is geworden.
Tot de volgende blogpost maar weer, ben nog steeds met een paar kerstkaartjes bezig tussendoor, dus die houden jullie nog tegoed.

Liefs Liesbeth

woensdag 19 december 2012

Bloemenkaartje voor de Duodag bij NKU.

Hallo blogmaatjes,

Zijn jullie al van de schrik bekomen na mijn 500e blogbericht, ik dacht dat ik deze keer wel genoeg kaarten voor de kerst gemaakt had maar niets is minder waar, ik moet echt nog ergens een gaatje vinden, kom er toch nog enkele tekort, en dat zijn dan ook nog mensen die ik niet met een "kant en klaar"  kaartje kan en wil afschepen, dus als jullie me weer kwijt zijn......
Maar dan heb ik in ieder geval nog mijn candy staan om jullie te bedanken, en hij gaat prachtig worden hoor......meedoen kan nog tot 2 januari, dan maak ik de inhoud en de gelukkige winnaar bekend.
Vandaag mijn bijdrage aan de Duo-dag bij de Nederlandse Kaart Uitdagingen, waar de uitdaging voor Jolanda en mij was, maak een kaartje met bloemen maar geen plaatje of stempel gebruiken.
Ze zijn lekker verschillend geworden, Jolanda heeft er ook echt iets moois van gemaakt en dit is mijn bijdrage....
Overal bloemen maar geen plaatje en stempel:
Wat ik gebruikt heb kunnen jullie terugvinden op het blog Nederlandse Kaart uitdagingen, daar kunnen jullie ook nog een kerstkaartje mee laten doen aan de laatste uitdaging van dit jaar,  vergeten jullie dan niet dat er een Nederlandse tekst op moet zitten.
Ik lees weer graag wat jullie van dit bloemenkaartje vinden (zo tussen de kerstkaarten)
Fijne dag verder.

Liefs Liesbeth

dinsdag 18 december 2012

Een bijzonder en uitgebreid 500ste blog-bericht.

Hallo blogmaatjes.

Het is even een stukje rustiger geweest hier op mijn blog maar het zal jullie zometeen duidelijk worden waarom, ik ben zo hard aan de freubel geweest.......
Allereerst "welkom" aan mijn nieuwe volgers, ik hoop dat jullie hier wat inspiratie vinden, en leuk dat jullie volger zijn geworden.
Dit is waar ik enkele dagen aan gewerkt heb, het lijkt wel massa-productie maar dat is het niet want ze zijn toch allemaal verschillend geworden, volgend jaar toch maar wat vroeger beginnen aan de kerstkaartjes denk ik!
Ik heb ze ook afzonderlijk voor jullie, kunnen jullie rustig bekijken wat de mooiste is, smaken verschillen uiteraard. Ik ga dan ook niet opsommen wat ik gebruikt heb, het zou een rij van hier tot Tokio worden want ik heb overal verschillende dies gebruikt, en verschillend papier.
De kerstboom, Locina Buckle en frosted die zijn repeterend, net als de basisvorm en de tag. Teksten zijn van Cuddly Buddly, de houten kerstboompjes van Kars behandeld met Walnut Stain. Sneeuw en hotfix/of perlenpen op de kerstbomen, bedeltje en en uiteraard het wondgaasje.
Nou hier komen ze hoor........het mag ook wel bijzonder en feestelijk zijn want dit is mijn 500e blogbericht, op naar de 1000.......










Het zijn er 12 geworden, volgend jaar ga ik proberen er in ieder geval 1 per maand te maken, loop ik in ieder geval niet meer tegen deze "productie" aan, ik ben niet zo goed in "snelle" kaartjes en dan loopt het toch uit de hand.
Ik hoop dat jullie ze mooi vinden, ik ben er zelf wel blij mee, heb ik nog één kerstkaartje af dat jullie later te zien krijgen, en nog ééntje die nog afgewerkt moet worden en dan ga ik het echt voor gezien houden, nu nog schrijven en dan maar hopen dat ik er genoeg af heb ( ik heb voor alle zekerheid nog maar een doosje "kant en klaar" gekocht, hoop dat ik ze niet nodig heb.
Ik lees weer graag wat jullie ervan vinden, en tot morgen voor de duo-dag bij de NKU.

Fijne avond
Liefs Liesbeth


zaterdag 15 december 2012

En nog maar wat kerstknuffels voor de nieuwe uitdaging bij de NKU.

Hallo blogmaatjes,

Vandaag heb ik nog een kerstkaartje voor jullie, gemaakt voor de uitdaging bij de NKU, weer een thema waar iedereen wel weer een inzending kan posten, leuk als er zovelen meedoen.
Weer thema Kerst/feestdagen zonder sketch maar wel met een Nederlandse Tekst.
Ik hoop dan ook dat jullie een kijkje gaan nemen op het blog NKU waar mijn collega DT's weer schitterende creaties hebben gepost.
Dit is mijn inzending:
Ik heb weer een Magnoliastempel ingekleurd met distress en H2o, papier van Bo Bunny gebruikt, figuurschaar, en mallen van Crealies, Cart us, Marianne Design en Memorybox. 
De sketch is van The Corrosive Challengeblog. Verder klokjes, en veel hot-fixsteentjes. De tekst heb ik op de computer gemaakt.
Ik hoop dat jullie weer gezellig meedoen met deze uitdaging en natuurlijk dat jullie mijn kaartje weer mooi genoeg vinden.
Fijn weekend allemaal, en bedankt weer voor jullie bezoek.

Liefs Liesbeth

woensdag 12 december 2012

En nog een kerstkaartje met Magnolia-stempel.

Hallo blogmaatjes,

Gisteravond heb ik dit kerstkaartje nog even afgewerkt, vandaag niet meer aan freubelen toegekomen.
Ook het appartementje van mijn moeder is in kerstsfeer nu, ze had al jaren geen kerstboom meer en daar heb ik vandaag even verandering in gebracht, en moeder was er helemaal blij mee toen alles af was.
Ze zag daar zo tegenop dat ze er gewoon niks meer van wilde horen, maar wat sfeer in huis doet wonderen toch?
Ik had deze Tilda al zo vaak voorbij zien komen maar dan met een sneeuwdak enzo.
Aangezien ik die niet heb is dit mijn oplossing geworden, best geslaagd toch?
Ingekleurd met distress en de Twinklings, papier is van Maja Design en Basic Grey met gebroken wit basis. Mallen van Marianne design en Spellbinders. Verder wat pareltjes, wondgaasje, koordje en besjes, het bedeltje onderin vond ik wel mooi bij het papier passen. Randjes weer met de hand geborduurd met DMC garen, de tekst is van Cuddly Buddly.
Uiteraard lees ik weer heel graag wat jullie ervan vinden, dus reacties worden heel erg gewaardeerd hoor, ik lees ze met veel plezier.
Bedankt weer voor jullie bezoekjes en tot de volgende kerstkaart maar weer.

Liefs Liesbeth

dinsdag 11 december 2012

Merry Christmas kaartje met Magnolia-stempel.

Hallo blogmaatjes.

Dankjewel voor al die lieve en betrokken reacties op mijn vorige blogpost mbt. de zorg voor mijn moeder. Het geeft je toch een minder radeloos gevoel wanneer je leest dat velen van jullie deze situatie ook herkennen en sommige ook hebben meegemaakt.
Tussendoor probeer ik toch mijn kerstkaartjes op orde te krijgen dus ik heb er weer eentje af, ik heb ondertussen toch maar wat kant-en-klaar-kaartjes aangeschaft als aanvulling.
Ik heb een kaartje gemaakt met de bingo van Addicted to stamps, en heb gekozen voor het rechtse verticale rijtje: favorite colors- lace and ribbon- snowflakes.
Dit heb ik ervan gemaakt.
Ik heb de Magnolia-stempelafdruk weer ingekleurd met distress en H2o. Papier is kraft met basis blauw, parlemoerpapier en DP van Bo Bunny. mallen van L'eane Creatief Marianne Design en Memorybox. Randjes weer met de hand geborduurd, verder wondgaasje, lintje, koordje, bloemen en besjes, pareltjes en een bedel van een sneeuwvlok. Ook ben ik met witte acrylverf aan de slag geweest op de randen en bloemetjes.
Ik hoop dat jullie hem weer geslaagd vinden en lees het graag weer, dan ga ik weer verder met de volgende die afgewerkt moet worden.

Liefs Liesbeth

Ik post het kaartje verder nog bij de volgende challenges:
Craft your Passion Challenge: stitching real or faux.
The Crazy Challenge:  Christmas time.


maandag 10 december 2012

Nostalgisch Mannenkaartje.

Hallo blogmaatjes,

Allereerst bedankt weer voor jullie lieve reacties op mijn kerst-tag, het lezen van jullie reacties is een kadootje hoor, vooral omdat ik zelf nauwelijks aan bloggen toekom.
Gisteren moest ik zelfs voordat we op verjaardagsvisite gingen bij mijn broer nog een kaartje voor hem maken, had er nog niet eerder tijd voor kunnen vrijmaken.
Vandaag staat de kerstboom op het programma en daarna hoop ik nog wat aan mijn verzameling kerstkaartjes te kunnen werken, het zullen wat eenvoudigere en minder tijdrovende kaartjes worden anders ga ik het echt niet redden.
Op dit moment erg veel zorgen en dingen te regelen voor mijn moeder die toch wel erg achteruit is gegaan na de verhuizing eerder dit jaar, dat zijn dingen die gewoon voorrang hebben op alles.

Dit is mijn kaartje, gemaakt voor mijn broer die 52 is geworden vandaag.
Papier is kraft gecombineerd met Bo Bunny, de auto komt uit een vel van Graphic 45 verwerkt met de foto-figuurschaar, mallen gebruikt van Spellbinders, verder een stuk jute-band en touw, randen met de hand geborduurd en de tekst is een digitale van Cuddly Buddly.
Ik vind hem zelf wel toepasselijk omdat hij echt een auto-liefhebber is, ik lees weer graag wat jullie ervan vinden, en vergeten jullie mijn bedankje niet in de vorm van de surprise-candy? 
Fijne dag verder en tot mijn volgende kaartje maar weer.

Liefs Liesbeth


vrijdag 7 december 2012

Winter Fairy Halla van MM op een kerst-tag.

Hallo blogmaatjes.

Het is weer weekend, wat gaat een week toch vlug en deze week niet zoveel gepost maar dit is heerlijk freubelweer toch? Mij zien ze niet buiten als het niet nodig is.
Vanmiddag heb ik een kersttag afgemaakt waar ik de hele week al mee bezig was, ik heb een digi van Mo Manning genaamd Winter Fairy Halla ingekleurd met distress en H2o en glittertjes.
Wat ik gebruikt heb: papier Basic Grey, parlemoer papier en goudkleurig reliëfpapier en een restje Eline's huis.
Verschillende mallen van Marianne Design en Spellbinders Decorative Elements waar ik een gaaslint doorheen gehaald heb en de uiteinden bij elkaar geknoopt met een stukje touw.
Verder alles afgewerkt met Parels, sterretjes van hout, bedel organza met satijn band, wondgaasje. Ook heb ik weer eens embossingpoeder goud gebruikt voor de sterretjes en de ijskristallen.
Heb ik nog een extra foto voor jullie waar je iets ziet van de H2o en glitters.
Ik lees weer graag wat jullie ervan vinden, en vergeet niet je reactie nog achter te laten als je mee wil loten voor de candy van 2 januari, het bericht staat bovenaan.
Bedankt voor jullie bezoek weer en een heel fijn weekend allemaal.

Liefs Liesbeth

challenges: DP2 Challenge: anything goes with a Mo image.
                  Flutter by Wednesday: Fairy or butterfly.
                  Papercraft Star: gold.
                  Simon Says Stamp Challenge: snowflakes.


dinsdag 4 december 2012

Drummer boy "Shall I play for you"kerstkaartje.

Hallo blogmaatjes,

Wat ben ik toch blij met jullie, zoveel leuks te lezen nav mijn Toby kerstkaartje, ik blij dat jullie hem nog niet zat zijn.
Vandaag toch wat tijd gevonden om aan mijn kerstkaartjes te werken, ik was er gisteravond aan begonnen en hij moest af......ze moeten echt al bijna de deur uit en ze zijn nog lang niet klaar....hellupp.
Vandaag weer een "cute" kerstkaartje maar dan zonder Toby maar met een digi van Mo Maning, hij heet Shall I play for you, beter bekend denk ik als Drummerboy.
Ik heb ingekleurd met distress en H2o, papier van Basic Grey (Eskimo kisses) gecombineerd met kraft en blauw basispapier dat ik geembossed heb. Mallen gebruikt van Spellbinders, Marianne Design en Memorybox. De tekst is van Cuddly Buddly. Verder besjes van Magnolia gecombineerd met een organzalint en een roos van WOC, sneeuw, wondgaasje, hotfixsteentjes en de randjes weer met de hand geborduurd.
De sketch die ik gebruikt heb is van Sunday Sketch and stamp.
Ik hoop dat jullie hem weer mooi vinden en lees het weer graag, dan ga ik weer wat inspiratie opdoen bij jullie, tot de volgende kaart maar weer.

Liefs Liesbeth

                   Created with love challenge: Christmas Blues.
                   Crafty Cardmakers, photo-inspiration.
                   DP2 Challenge, favorite color-combination.

maandag 3 december 2012

Toby Tumble.....Happy times.

Hallo allemaal,

Wat leuk dat jullie  steeds op bezoek blijven komen en jullie reacties achterlaten, ik vind het helemaal geweldig, ik hoop dan ook dat jullie mijn wekelijkse kaartje voor Cuddly Buddly met Toby Tumble weer jullie goedkeuring kunnen geven.
Ik ben nog steeds helemaal weg van Toby en hij heeft nu ook nog zijn vriendinnetje bij, super schattig stelletje hoor, deze digi heet Toby Tumble Happy Times, en Czes Pachela tekent al dat moois. Ik heb weer ingekleurd met distress en H2O.
Ik heb voor dit kaartje de sketch gebruikt van Christmas Card Challenges, papier is kraft gecombineerd met Basic Grey Eskimo Kisses. De tekst is ook van Cuddly Buddly gemaakt door Barbara Anne Williams. Mallen gebruikt van Marianne Design, Spellbinders en verder heb ik een wondgaasje, bolletjeslint, een houten ornamentje en rode besjes gebruikt. De randen heb ik weer met de hand geborduurd. De finishing touch is glitter, sneeuw, verf en hotfixsteentjes.
Ik hoop deze week tussendoor jullie blogs nog te bezoeken maar het is even druk druk druk hier, maar dat is maar tijdelijk hoor.
Ik lees toch (ondanks tijdgebrek) heel graag wat jullie er van vinden.
Bedankt voor jullie bezoek en tot de volgende keer.
De engelse versie laat ik even zitten tot ik weer wat meer tijd heb.

Liefs Liesbeth



zaterdag 1 december 2012

Kerstfeest-kaartje voor uitdaging NKU

Hallo blogmaatjes,

Dankjulliewel voor al die lieve leuke reacties op mijn Toby kerstkaartje, ik kom echt nergens aan toe, dus sorry als jullie niets gepost zien, en weinig of geen reacties krijgen.
Ik maak het later allemaal weer goed hoor maar soms heb je van die weken dat er gewoon geen tijd overblijft, dat zal ook komende week hier zo zijn.

Ik post vandaag een kerstfeestkaartje dat ik eerder gemaakt heb voor de nieuwe uitdaging van de NKU, nummer 32 al weer. Het thema is feest en dan wel in het teken van de decembermaand, geen sketch dus dag mag niet zo moeilijk zijn want we zijn allemaal met de kerstkaartjes bezig ondertussen (denk ik), er zijn weer vele leuke prijzen te winnen dus doe weer allemaal gezellig mee, let er wel op dat je een nederlandse tekst gebruikt.....we zijn natuurlijk.......jullie weten het vast zelf al wel in te vullen.(Ben zelf helemaal de mist in gegaan, hoezo Nederlands....nou ja winter dan....)
Mijn collega DT's hebben allemaal schitterende creaties gemaakt dus ga ze hier maar eens bewonderen en verras ons.
Dit is mijn bijdrage:
Ik heb een afdrukje van 2 gemaskerder Magnoliastempels ingekleurd met distress en Twinkling H2o, papier is kraft en Basic Grey (oudere kerstlijn) en nog wat restjes met glitters.
Mallen gebruikt van MD, L'eane Creatief en mijn nieuwste Spellbinders, hij is eigenlijk vierkant maar ik heb hem langwerpig gemaakt, verder touw, en vele hotfixstentjes. Tekst heb ik eens gewonnen in een setje van Phooka. Omdat de afbeelding best heel groot is heb ik er verder niet teveel op verwerkt.
Ik hoop dat jullie hem weer goedkeuren en lees dat weer (tussendoor) met veel plezier.
Fijn weekend allemaal en tot de volgende kaart maar weer.

Liefs Liesbeth