Volgers

woensdag 28 mei 2014

From me to you kaartje.

Hoi blogmaatjes,

Allereerst wil ik jullie weer heel erg bedanken voor jullie lieve reacties die ik mocht lezen, en ik kan jullie melden dat Marco afgelopen zaterdag in Antwerpen weer helemaal TOP was, we hebben er weer van genoten en lekker meegezongen natuurlijk "of iets wat daar voor door moet gaan".
Wat betreft mijn moeder, we hopen dat er snel een blijvende oplossing komt voor haar, een plekje waar ze nog met veel plezier haar oude dag kan doorbrengen, aan de benodigde indicaties wordt vandaag de laatste hand gelegd, en omdat ze 80 is zal dat niet zo erg lang gaan duren, hebben ze ons verteld.
Nu maar hopen dat ze inderdaad in Dongen kan blijven, de Volckaert zou een ideale locatie zijn, maar we wachten eerst alles maar even af, ze is gelukkig een stuk rustiger geworden hier, en dat is erg fijn voor haar maar ook voor ons.
Ik probeer al even mijn inspiratie weer op orde te krijgen maar vooralsnog lukt dat niet echt en moeten jullie het doen met eerder gemaakte kaarten voor de Hobbyboerderij, en ondertussen zit ik met smacht te wachten op de nieuwe lijnen van Pion Design en Maja, die allebei op korte termijn binnen moeten komen.
En dan natuurlijk nog het Doohickey-pakketje van Magnolia, ik ben erg nieuwsgierig wat erin zit.
Maar goed mijn kaartje, anders wordt het wel een erg lange post.
Het boodschappenlijstje van deze kaart.
Papier:  Kraft wit en lichtbruin, glitterpapier
Designpapier: Reprint
Mallen: Sizzix 659004, Magnolia tag M1129 en vlinder M1107, Vintage leaf M1017, Memorybox 98595,
Garen DMC 1075
Frantage shabby blue en wit.
Kantje wit voor tags en lichtblauw, touw kraftkleur, meeldraden wit en lichtblauw, Rayher strass.

Bloemen  WOC,.
Lekkere zachte zoete kleurtjes toch? Ik hou er wel van in combinatie met kraft, ik hoop dat jullie dat ook vinden.
Ik lees het weer met veel plezier, en wens jullie voor morgen een fijne Hemelvaartsdag, en voor diegene die een lang weekend hebben, fijn weekend, en lekker weer, dan hebben wij het misschien ook......

Liefs Liesbeth

Ik wil mijn kaart mee laten doen bij Deep Ocean Challenge: Wings...... butterfly.

vrijdag 23 mei 2014

Omdat het bijna weekend is....

Hoi blogmaatjes,

Mijn werkweek zit erop, het was een drukke volle week dus nu extra genieten van het weekend, en dat gaat vast lukken want morgen staat een concertbezoek van Marco Borsato op het programma in Belgiƫ.
Maar voordat het zover is moet er nog eea gedaan worden aan huishoudelijke karweitjes maar dat pas nadat ik nog een kaartje gepost heb op mijn blog, of eigenlijk zijn het er twee.
Ik heb deze januari al gemaakt en ik ben ze helemaal vergeten toen om ze hier te posten, maar dat komt goed uit want dan heb ik nog wat achter de hand voor momenten zoals deze wanneer ik niet erg productief ben met kaarten maken.



Beide kaarten heb ik gemaakt voor DT de Hobbyboerderij, gemaakt allebei met het Design Papier van Madame Payrauds, lekker wat gespeeld met gesso en frantage.
Het meeste zal wel duidelijk zijn maar als jullie vragen hebben mag je die altijd stellen hoor.
Ik hoop weer dat ze jullie wat inspiratie geven, ik vond het weer eens wat anders om te maken, en heb dat dan ook weer met veel plezier gedaan, ik hoop dat ik die flow weer een beetje ga terugvinden.
Wens ik jullie weer een heel fijn weekend, en wellicht dat ik ergens een beetje tijd ga vinden om jullie blog weer eens te bezoeken om wat inspiratie op te doen.

Liefs Liesbeth

zondag 18 mei 2014

Challenge nummer 26 bij WLVC.

Hoi blogmaatjes,

Wat een heerlijk weer hebben we dit weekend, echt genieten dus gaan we er lekker op uit nadat we gisteren hard gewerkt hebben in de tuin, de laatste loodjes moeten vandaag nog ergens af.
We gaan proberen het nuttige maar met het aangename te combineren en dat gaat dus een fietstochtje richting Tilburg worden om mijn moeder te bezoeken.
Vandaag gaat ook challenge nummer 25 al weer van start bij We Love Vintage Challenges en deze keer heeft Pouwla de opdracht bedacht, maak een vintage huwelijkskaart.
Dat moet gaan lukken toch? Wij hebben als team in ieder geval weer ons best gedaan er een mooi rijtje van te maken en natuurlijk is er weer een mooie prijs te winnen.
Dit is mijn bijdrage geworden, een kaart gemaakt voor een zilveren bruiloft.
Ik heb als basis een Go Kreate gebruikt, met daarop weer veel Memorybox-mallen en de mooie harten-rand van Joy. Het Designpapier is van Maja, de Sofiero lijn, gecombineerd met kraft en wit paarlemoer-papier, bloemen van WOC, de afbeelding is van Pion. verder spreekt het wel voor zich denk ik.
Deze keer wordt onze challenge gesponsord door
                                                      
                                                         webshopmargo.nl.
Dus ga snel naar het challengeblog om te zien wat de prijs is die ze beschikbaar heeft gesteld, zeker de moeite waard hoor, en dan kunnen jullie gelijk de voorbeelden van mijn collega DT's bewonderen, uiteraard lees ik weer graag wat jullie van mijn bijdrage vinden maar vergeten jullie ook niet van het mooie weer te genieten? Dat gaan wij in ieder geval wel doen vandaag, want morgen begint weer een drukke week.

Tot de volgende blogpost maar weer,
Liefs Liesbeth

maandag 12 mei 2014

Deze charmante Edwin was ik bijna vergeten.....

Hoi blogmaatjes,

Allereerst bedankt weer voor jullie trouwe bezoekjes aan mijn blog, zoals jullie misschien zien is mijn blog uiterlijk wat veranderd, ik was er heel tevreden mee totdat Photobucket roet in het eten ging gooien omdat ik een blog layout van de Digital Bakery gebruikte, maar gelukkig heb ik weer wat passends gevonden na wat speurwerk op het internet.
Ik zag ook dat het al weer even geleden was dat ik iets gepost had, maar helaas ontbreekt het me aan tijd op dit moment, kan ook de rust niet voor vinden om nieuwe dingen te maken.
Nou heb ik nog een aantal kaarten niet op mijn  blog gepost dus kan ik af en toe nog wel wat laten zien hier, anders denken jullie dat ik van de aardbodem ben verdwenen.

Ook deze kaart heb ik een poosje geleden al gemaakt voor de Hobbyboerderij.
Ik heb Edwin gemaskerd voor de telefooncel en ingekleurd met distress en Twinkling H2o.
Het papier is van Reprint, de basis-collectie. 
Deze keer gecombineerd met zwart voor een wat stoerder uiterlijk.
Ik heb mallen gebruikt van Dutch Doobadoo, Sizzix, Poppy, Memorybox. wat kleine roosjes in rood en zwart en natuurlijk de frantage. Het zwarte papier is Color core dat ik lichtjes opgeschuurd heb, verder nog een paar rode tulpjes en zwart organza/satijn lint.
Ik ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden.
Verder wil ik jullie nog het laatste nieuws meegeven mbt. mijn moeder. Afgelopen donderdag hebben ze met ons het behandelplan na de observatieperiode besproken en is er besloten om een indicatie aan te gaan vragen voor een verpleeghuis, eigenlijk ging het nog slechter met haar dan we verwacht hadden, men denkt dat ze een licht herseninfarct heeft gehad waardoor alles zo versneld is.
Dus nu ben ik druk om een mooi plekje ergens voor haar te zoeken waar ze goed verzorgd wordt, en we hopen dat ze daar nog een beetje van het leven kan en mag genieten het blijft voorlopig nog een erg onzekere tijd want dat gaat allemaal nog niet zo soepeltjes op zo'n korte termijn.

Rest mij om jullie nog een fijne week toe te wensen, dat we het weer van even geleden weer terug krijgen, want dit hebben we nu al wel weer gehad toch?

Liefs Liesbeth


dinsdag 6 mei 2014

Eerste Reprint voorbeeldkaartje van april voor de Hobbyboerderij.

Hoi blogmaatjes,

Allereerst wil ik jullie heel erg bedanken voor al die lieve woorden mbt. de opname van mijn moeder, het is een fijn gevoel dat er zoveel mensen dan met je meevoelen (voor zover dat mogelijk is natuurlijk)
Vandaag kan ik jullie weer wat laten zien dat ik gemaakt heb als DT voor de Hobbyboerderij, de nieuwe voorbeelden van april ( voor wie ze gelijk allemaal wil zien) staan weer op de website van de Hobbyboerderij. Voor wie mijn blog een beetje volgt zal het duidelijk zijn welke van mijn hand zijn, en anders moeten jullie geduldig wachten tot ze hier gepost gaan worden. De andere DT leden hebben ook schitterende kaarten ingeleverd, en allemaal "Life" te zien in de mooie winkel van de Hobbyboerderij in Dongen-Vaart.
 Deze foto is al door de Hobbyboederij op Facebook en in de nieuwsbrief geplaatst dus nu ook maar gelijk hier op mijn blog.
Het Designpapier is van Reprint, ook de afbeelding van de vogel, verder heb ik veel mallen gebruikt van Wild Rose en een enkele Magnolia, ook heb ik een Go Kreate gebruikt voor de vorm, lekker veel glasparels, bedel en frantage mag niet ontbreken, het vogelhuis is van hout en bewerkt met embossingpoeder en frantage, bloemetjes WOC. Het striklint is organza met een kleurverloop van grijs/bruin naar rose.
Ik hoop dat jullie het wat vinden, en anders misschien de volgende van de serie, bedankt voor jullie bezoek en voor wie een reactie achter laat, ik waardeer dat enorm en hoop snel weer wat meer tijd te krijgen om jullie weer trouw te bezoeken.
We wachten nog steeds op een behandelplan voor mijn moeder, dus veel ritjes heen en weer naar Tilburg tussen het werken door.
Liefs Liesbeth

Ik wil met dit kaartje meedoen bij Scr@p Cards Challenge: BINGO (parels-labels-mal)

zaterdag 3 mei 2014

Challenge 25 bij WLVC, maak een Vintage Kerstkaart.

Hoi blogmaatjes,

Vandaag gaat uitdaging 25 al weer van start bij We Love Vintage Challenges, en deze keer willen wij graag zien dat er Vintage Kerstkaarten gemaakt worden, ook handig alvast voor de voorraad want de tijd vliegt, het is zo weer Kerst, voor mijn gevoel dan.
Het was met Pasen net alsof de Kerstboom pas net afgebroken was, herkenbaar???
Ik wil jullie dan ook weer uitnodigen om het Vintage Challengeblog te bezoeken om het rijtje voorbeelden van mijn collega DT te bewonderen, en om weer gezellig mee te doen natuurlijk.
Dit is mijn voorbeeldkaartje geworden.
Deze keer worden we gesponsord door Kreatrends

       
                                                   
De basis van mijn kaartje is een Dutch Doobadoo, en het Designpapier is van Maja, de Vintage Frost.
Ik heb weer verschillende merken malletjes gebruikt, ondertussen wel vertrouwd denk ik, maar mochten jullie ergens iets over willen weten, mailen mag altijd....
Ik hoop dat het jullie voldoende inspiratie geeft om gezellig mee te doen.
Kom ik jullie werkjes zeker bewonderen.
Bedankt weer voor jullie bezoek, en ik waarder het heel erg als jullie een reactie voor me achterlaten.

Liefs Liesbeth

vrijdag 2 mei 2014

Theepot-kaartje voor mijn jarige moeder.

Hoi blogmaatjes,

Vandaag ga ik maar weer eens een kaart posten, deze keer het kaartje dat ik gisteren heb meegenomen naar mijn jarige moeder, 80 is ze gisteren geworden, en we hadden het uiteraard liever onder andere omstandigheden gevierd met haar.
Verder is ze redelijk rustig nu maar wel erg verward, en dat maakt het erg zielig allemaal.
Ze heeft dan ook niet echt gereageerd op mijn theepotkaartje, maar misschien komt dat later nog als het weer wat beter met haar gaat, geen idee ook of dat ooit nog gaat gebeuren, we hopen het alleen wel heel erg.
Hij is gemaakt met een Dutch Doobadoo-mal, het Designpapier is van Maja, Vintage Autumn Basics, stempel van Magnolia ingekleurd met distress en Twinkling H2o, 80 is gemaakt met het Cuttlebug alfabet, de takjes van Magnolia, wat frantage hier en daar, een ornamentje van lichtgewicht klein, een kantje, wondgaasje, bloemetjes oa. van WOC, de tekst is van LOTV.
Achter het doorkijkje heb ik een echt theezakje gemaakt met een theelabeltje.
Ik hoop dat jullie hem in ieder geval wel kunnen waarderen en komt het bij mijn moeder nog.
Fijn weekend allemaal, en tot later.

Groetjes Liesbeth

Ik wil hem mee laten doen bij de volgende challenges:
Time for Magnolia Challenges: alles mag.
Tilda's Town: anything goes