Volgers

maandag 7 juli 2014

Nog wat kaartjes met Pion designpapier Shoreline treasures.

Hoi blogmaatjes,

Ik wil me verontschuldigen bij jullie dat ik nauwelijks nog reageer op jullie berichtjes maar ik hoop dat na de vakantie weer helemaal op te kunnen pakken, nu zijn we zo druk met het leegmaken van het appartement van mijn moeder, het gewenningsproces vraagt ook nogal wat tijd en energie en dan gaan we ook nog op vakantie.
Ben daar nog helemaal niet mee bezig door alle drukte.
Ik heb eerder nog een aantal kaarten gemaakt voor de Hobbyboerderij die ik nog niet op mijn blog heb gepost, dus bij deze. Allemaal gemaakt met Pion Designpapier Shoreline treasures.
En helemaal verschillend, ik hoop dat het jullie wat inspiratie geeft.




Zelfs het maken van een blogbericht gaat hier in 3 etappes op dit moment, als jullie ergens vragen over hebben dan mogen jullie me altijd mailen, en om het kort te houden wens ik jullie verder een fijne week en wellicht lukt het me nog "iets te maken" tussendoor.
Bedankt voor jullie bezoek, en ik maak graag een paar minuutjes vrij om jullie reacties te lezen, en zoals hierboven al geschreven, ik ga het na de vakantie weer goed met jullie maken hoor.
Liefs Liesbeth

donderdag 3 juli 2014

Leuke nieuwe uitdaging bij WLVC

Hoi blogmaatjes,

Wat vliegt de tijd hé! Is het al weer juli en bijna vakantietijd hier, en dat is ook de reden dat onze nieuwe challenge bij WLVC een hele maand gaat lopen, heeft iedereen genoeg tijd om gezellig mee te doen.
Deze keer hebben we een inspiratiefoto waar iedereen zijn eigen idee op los mag laten, en we hopen dan ook op een mooi divers rijtje inzendingen.
Dit is de inspiratiefoto:
                                  
Ik wil jullie graag uitnodigen op het wlvc blog om te zien wat mijn collega's DT hebben gemaakt, het is weer een veelzijdig rijtje geworden.
De sponsor deze keer is   en Elly heeft een mooie prijs ter beschikking gesteld die je terug vindt op het challengeblog.

En dit is mijn bijdrage geworden, gemaakt voor mijn zus die ze al heeft ontvangen voor haar verjaardag vandaag, bij deze nogmaals gefeliciteerd zusje.
En nog een close upje van de toegevoegde vogeltjes.

Ik heb voor mijn kaartje het Coffee in the Arbour Designpapier van Maja gebruikt, de vogelkooi van Dutch Doobadoo heb ik behandeld met Cracklepaint en frantage.
Verder is het redelijk bekend denk ik, als jullie vragen hebben hierover dan lees ik het graag.

Voor diegene die vroeg al met vakantie gaan, veel plezier, en voor mensen die voor de zondag nog een leuke bestemming zoeken: de Hobbyboerderij is aankomende zondag open met een leuke summersale, met leuke kortingen op van alles wat wij als freubelaars kunnen gebruiken, ik ben er ook, dus misschien tot ziens. Ook kan er ingeschreven worden voor de cursussen voor komend seizoen, zeker de moeite waard.
Voor openingstijden kun je de website bezoeken, dan kun je ook daar gelijk doorklikken naar de uitzending van Teletips van afgelopen zondag waarin de Hobbyboerderij 3 minuten centraal stond, een erg leuk filmpje is het geworden.
Dus misschien tot zondag, en anders zie ik jullie hopelijk terug als deelnemers bij WLVC.
En als jullie de moeite willen nemen om een reactie voor mij achter te laten dan wordt dat heel erg gewaardeerd.

Liefs Liesbeth