Volgers

zaterdag 28 maart 2015

Nog een Pion DT kaartje, Home is where the heart is.

Hoi blogmaatjes,

Heb jullie tips voor mij om mijn inspiratie terug te vinden, ben hem al de hele week kwijt, of eigenlijk al een paar weken, maar goed dat ik nog wat achter de hand heb om te posten hier want er gebeurt erg weinig op mijn hobbykamer.....
Ik heb nog een DT kaartje, gemaakt voor de Hobbyboerderij voor jullie.
Het is weer een  vrolijk gekleurd kaartje geworden, met voor mijn doen een bescheiden aantal frutsels, het is ook vaak zo zonde van het mooie Designpapier, de lijn is Siri's Kitchen van Pion Design, gecombineerd met een klein randjes color core en glitterpapier. de mal die hier gebruikt is, is een Crealies, deze mallen vind ik heel prettig om mee te werken, je kunt er zulke leuke effecten mee bereiken en het papier komt zo mooi tot z'n recht.
Jammer dat we geen foto van de binnenkant hebben want de band is erover geschoven.
natuurlijk de frantage, wat roosjes en rosebuds, een kanten strikje en de lieveheersbeestjes zijn een klein detail.
Ik hoop dat jullie het wat vinden, fijn weekend allemaal.

Groetjes Liesbeth


dinsdag 24 maart 2015

Hoera! 2 jaar WLVC,

Hoera! 2 jaar WLVC



Goedemorgen allemaal!


Een heugelijke dag vandaag!
Want precies 2 jaar geleden kwamen wij als WLVC blog/team online.
En jullie kennen ons ondertussen wel....dat MOET gevierd worden!


Kom gezellig aan op het We Love Vintage Challengeblog en doe met onze prijsvraag!


Meedoen kan tot en met 5 april 18.00u!

Groetjes Liesbeth

maandag 23 maart 2015

Een fruitig kaartje,met Pion Design Siri's Kitchen designpapier.

Hoi blogmaatjes,

Welkom aan Willeke die onlangs mijn blog is gaan volgen, zo kruip ik toch in slakkengangetje richting de 400 volgers, ik denk dat ik daar maar eens iets voor moet gaan organiseren want ik laat het zelf aardig afweten, en het is toch ook wel weer een uitdaging om de 400 volgers te halen, misschien dat ik daar dan weer wat blog-inspiratie van krijg.


Onderstaand kaartje heb ik gemaakt voor DT de Hobbyboerderij,
Het fruitige designpapier is van Pion Design, een mooie serie designpapier met frisse kleurtjes.
De mal met circels op de achtergrond is een Memoryboxmal, de label van Dutch Doobadoo, verder de randjes geborduurd, deze keer met stik en zig-zag steek, een fluwelen lintje en een zijden striklint met bijpassende charm van een vlinder, mooie glimmende plakstrass en uiteraard heb ik de frantage gebruikt, de tekst is weer voor vele doeleinden te gebruiken en komt ook uit het papier.
Ik lees weer graag wat jullie ervan vinden.
Tot de volgende blogpost weer.

Liefs Liesbeth

woensdag 18 maart 2015

Challenge 44 bij We Love Vintage Challenges.




Hoi blogmaatjes,


Wat vliegt de tijd, twee weken stelt echt niks voor want het is alweer tijd voor een nieuwe challenge bij We Love Vintage Challenges, en deze keer is hij bedacht door Miranda en het zeer toepasselijke thema is deze keer Een vintage kaart/creatie met als thema pasen/voorjaar.
Nou heb ik zelf helemaal niks met Paas-kaarten dus is het voor mij een voorjaarskaart geworden.
Onze sponsor deze keer is 

www.hobbycompleet.nl
ze hebben weer een kadobon beschikbaar gesteld en daar worden wij altijd blij van nietwaar?
Ons team heeft weer een mooi afwisselend rijtje afgeleverd, dus ga zeker even een kijkje nemen hier .
en doe vooral gezellig mee!

Voor mijn kaartje heb ik als basis een Dutch Doobadoo mal gebruikt, de mooie mal achter de afbeelding is een Craft Die van Creative Expressions, ik ben helemaal weg van die prachtige gedetailleerde mallen, samen met de Spellbinders echt mijn favoriete mallen van dit moment, de Noortjes horen daar uiteraard ook bij......verder heb ik het My beloved Son Designpapier van Pion gebruikt, heerlijke voorjaarskleurtjes, verder heb ik mijn Hotfixteentjes weer eens tevoorschijn gehaald, frantage (uiteraard) en een mooie bloementoef met de foamspray.
Ik hoop dat het jullie weer inspireert om gezellig mee te doen.
Ik kom graag jullie inzendingen bekijken, groetjes Liesbeth

maandag 16 maart 2015

Nog een Siri's Kitchen DT- kaartje

Hoi blogmaatjes,

Na mijn experimentkaartje met de bister/flakes techniek nog even een DT kaartje gemaakt voor de Hobbyboerderij met het Pion Designpapier Siri's Kitchen.
Ik heb wel erg genoten van jullie reacties op dit experiment hoor, ik ga zeker nog veel oefenen met verschillende kleuren en stempels.
Ook wil ik me wederom verontschuldigen dat ik niet op ieder blog dat ik bezoek een reactie achter laat, ik heb er gewoon de tijd niet voor, de tijd die ik over heb wil ik graag gebruiken om op mijn hobbykamer door te brengen want al bij al gaat er soms in het "achter de computer zitten" zoveel tijd zitten, maar dat zal velen van jullie zeker bekend in de oren klinken, de dagen zijn gewoon tekort dus blijft het vaak bij een bezoekje in de avond op vele bloggen en weer verder....ook het Facebook(en) kost enorm veel tijd, ik ga eens kijken hoe ik dit beter kan verdelen.....
Mijn kaartje...  gemaakt voor DT de Hobbyboerderij.


Ik heb hiervoor de Dutch Doobadoo label gebruikt, verder leuke fluweel en organzalintjes, de gebruikte malletjes zijn van Magnolia. verder bloemetjes, bedel enz. en de frantage weer voldoende aanwezig. De randen rondom zijn weer met de hand geborduurd in stiksteek.
Ik hoop dat de foto een beetje helder overkomt nu ik hem heb moeten vergroten.
Ik kijk weer uit naar jullie reacties en bezoekjes.

Groetjes Liesbeth

zaterdag 14 maart 2015

Mijn eerste probeerseltje met de bister/flakes techniek.

Hoi blogmaatjes,

Tussen al de DT kaartjes, wil ik jullie even mijn eerste probeerseltje laten zien gemaakt met de Bister/flakes techniek, ik blijf nog lekker oefenen maar voor een eerste ben ik wel tevreden over het resultaat.
Ik hoop dat ik een beetje heb kunnen vastleggen op de foto wat het effect van deze twee techniecken samen is. Ik heb verschillende kleurtjes bister samengevoegd, wat naturel, blauw en groen, en de flakes techniek gemaakt met een achtergrond stempel crackle van Indigo Blu, de harten zijn een nieuwe Spellbinders, de vlinder ook bewerkt met de flakes Royal Peacock, en dat is een Memoryboxmal. verder wat hotfixsteentjes verwerkt en natuurlijk mag een bloementoef met strik niet ontbreken. Het Designpapier is van Pion Design.
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn eerste experiment vinden, ik kijk dan ook uit naar jullie reacties.
Fijn weekend allemaal,

Creatieve Groetjes Liesbeth.

woensdag 11 maart 2015

Vervolg van de inhaalrace.....deel II

Hoi blogmaatjes,

Zoals ik eerder deze week al heb gemeld even een inhaalrace met mijn DT kaartjes van de Hobbyboerderij, ik loop een hele serie achter op het moment, en zelfs nog wat extra.
Van de serie van Pion Siri's Kitchen heb ik jullie nog helemaal niks laten zien, nou ja, eentje dan maar dat was geen DT kaartje.

Ik heb lekker gewerkt met embossingpoeder en frantage op het frame van hout, verder wat paperart van Dutch Doobadoo, wat gesso op de bloemen van Petaloo, en het blauwe spiegelpapier voor de boven en onderkant .
Dit was ie weer, ik hoop dat jullie het wat vinden, en tot de volgende blogpost maar weer.

Groetjes Liesbeth

dinsdag 10 maart 2015

Inhaalrace DT kaarten plaatsen, deel 1.

Hoi blogmaatjes,

Wat een heerlijk weer is het, en dat nodigt niet echt uit om op zolder kaarten te maken, verder ben ik echt nog aan het bijkomen van de Knotsgekke, afgelopen zaterdag.
Ik  vond het leuk om wat bekende/volgers te ontmoeten in Den Bosch.
Verder wil ik mijn nieuwe volgers Odette en Pien welkom heten op mijn blog, het was al even geleden dat ik nieuwe volgers welkom mocht heten.
Maar zoals de blogtitel al aangeeft ga ik hier op mijn blog even een inhaalrace DT kaarten van de Hobbyboerderij plaatsen volbrengen, ik loop gigantisch achter...

Laat ik maar gewoon beginnen waar ik de vorige keer met het Pion Designpapier My Beloved Son gebleven ben.

De basis van deze kaart is weer een Dutch Doobadoo, verder de grote en kleine tag is een Marianne Design, de hete luchtballon is van Memorybox/Poppy, verder gewerkt met glitterpapier, en subtiel bloementoefje omdat het toch een wat jongens/mannelijke uitstraling mocht hebben. Het blauwe randje op het bruine lint is ook een stansmal, en de rolroosjes zijn van Joy. de Blaadjes van glitterpapier van Magnolia.
Ik hoop dat jullie het wat vinden, ik probeer deze weken wat vaker iets te posten en jullie blog te bezoeken, want ook daar komt bijna niks van de laatste tijd.
Verder wens ik jullie een fijne dag, en tot het volgende blogbericht.

Creatieve groetjes
Liesbeth

dinsdag 3 maart 2015

Een Vintage Babykaart is de nieuwe challenge bij WLVC.



Hoi blogmaatjes,

Het is alweer even geleden dat ik wat gepost heb, mijn inspiratie is weer ver te zoeken op het moment.
Gelukkig had ik mijn DT kaartje voor de nieuwe babykaart-challenge al af, nog even wachten tot de baby geboren is en dan kan hij ook op de post.
Deze keer is onze sponsor een internationale,  www.liveandlovecrafts.com.

En wat is er nou leuker dan babykaartjes maken, ik vond het in ieder geval erg leuk om te doen.
Ook mijn collega DT's hebben erg hun best gedaan en er staat weer een mooi rijtje inspiratie.
Ik hoop dat jullie dan ook snel gaan kijken hier bij WLVC.
Dit is mijn bijdrage geworden:

Het lieve plaatje is van Syta van Gelderen, zo cute.....toch?
Ik heb geen speciaal baby-papier gebruik maar Spring Vintage van Maja Design, verder wat blauwe lintjes strikjes en bloemetjes omdat het een jongetje gaat worden, de baby kan ieder moment geboren worden dus dan maar hopen of de jonge nieuwe ouders hem mooi gaan vinden.
Doen jullie gezellig mee met onze nieuwe uitdaging, mooie prijs heeft de sponsor beschikbaar gesteld, ga maar eens snel kijken hier, en uiteraard lees ik graag wat jullie ervan vinden.

Tot de volgende keer,

Liefs Liesbeth