Volgers

vrijdag 29 mei 2015

Reminderkaartje voor de challenge bij We Love Vintage Challenges.

Hoi blogmaatjes,

Vandaag aan mij de eer om jullie een reminderkaartje te laten zien gemaakt voor onze "dieren" challenge op het wlvc.blogspot.com blog en voor dit kaartje heb ik ook eens een ander dier genomen dan de hond en poes die hier rondlopen in huis.
Jullie hebben nog even de tijd om mee te doen aan onze challenge, en natuurlijk om een kansje te wagen op een mooie mal gesponsord door De Hobbyboerderij.
Deze keer is het de beurt aan de schaapjes, samen met dit herderinnetje in lila/paarstinten.
Ik heb hierbij een strook organza gerimpeld onderaan, dat geeft best een feestelijk gezicht, de mallen zijn van Spellbinders, Joy, Leane en Creative Expressions. de bloemen zijn van Wild Orchid Crafts en een leuke bedel in de vorm van een hoedje, wat pareltjes, frantage......alles zit er weer op en aan. Het designpapier is van Maja Design, de Vintage Spring collection.
Ik hoop dat het jullie uitdaagt om nog lekker te gaan freubelen.
Alvast een heel fijn weekend allemaal,

Liefs Liesbeth

ps. ik wil mijn kaartje graag mee laten doen bij Petal Lu, alles mag.

maandag 25 mei 2015

Vervolg: In de ban van de trouwkaarten, met Pion Wedding serie.

Hoi blogmaatjes,

Vandaag het vervolg van mijn "in de ban van de trouwkaarten"serie, gemaakt ook met het mooie designpapier van Pion Design, toch wel een van mijn favoriete merken hoor, altijd zo mooi van kleur en een heel subtiel patroon, altijd perfect bij elkaar passend, en nee, ik heb geen aandelen bij Pion, hihihi.
Deze keer heb ik geen foto-plaatje gebruikt maar een afbeelding uit het DP zelf, de mooie mal met de fijne bloemetjes is een L'eane mal, afgewerkt met kleine pareltjes, het hart is een harz produkt van PM, verder een mooie bloementoef met parelspray en een fijn lintje, de blaadjes uit glitterpapier zijn van Joy.
Ik hoop dat jullie het wat vinden, deze had ik nog gemaakt voor de Hobbyboerderij.
Graag tot de volgende blogpost, ik kijk weer uit naar jullie reacties, ik hoop ergens komende week wat tijd te vinden om jullie blog te bezoeken maar ik heb een volle werkweek dus of dat gaat lukken? We zullen het zien.
Fijne Tweede Pinksterdag nog, geniet ervan.

Liefs Liesbeth

Ook deze kaart wil ik nog mee laten doen met het thema Wedding bij Vintage Utfordring.



woensdag 20 mei 2015

In de ban van de trouwkaarten, deel 1:

Hoi blogmaatjes,

Wat heb ik een leuke lieve reacties van jullie gekregen op mijn kaartje met de poesjes, dankjulliewel daarvoor, het blijft een feestje om ze te lezen...
Vandaag wil ik jullie mijn eerste trouwkaart laten zien gemaakt met de papierlijn van Pion Design, deze had ik vorige week gemaakt voor een nichtje van mijn man waar we naar het trouwfeest zijn geweest.
De bloem bovenin heb ik gemaakt van een stukje organza, afgewerkt met een knop van lichtgewicht klei, de mal achter de afbeelding is een nieuwe Spellbinders, ik vind hem zo mooi, zal ongetwijfeld één van mijn favorieten worden. verder ziet het er redelijk bekend uit denk ik, als jullie ergens meer over willen weten, dan mag je me altijd mailen, ik heb nog wat close-up foto's voor jullie.
bloementoef.

zelfgemaakt organza bloem.

afbeelding ook uit het DP van Pion gehaald en ingeplakt.

Ik hoop dat jullie het wat vinden, ik zelf vind deze kleuren van Pion de Weddingserie zo mooi voor trouwkaarten, wordt vervolgd....
Ik wil met mijn trouwkaart meedoen aan de challenge van Vintage Utfordring, waar het weddingthema goed past.

Liefs Liesbeth


maandag 18 mei 2015

Challenge 48, Vintage Dieren-kaart.

Hoi blogmaatjes,

Wat vliegt de tijd, en zeker met deze weken die steeds een extra vrije dag opleveren, heerlijke tijd van het jaar altijd, nietwaar?
Vandaag start weer de nieuwe challenge bij We Love Vintage Challenges, en deze keer is de opdracht bedacht door Marjan, we willen graag dieren zien op jullie kaart of creatie.
En dit is mijn bijdrage geworden:
De sponsor voor deze uitdaging is 
http://shop.dehobbyboerderij.nl
Er is weer een mooie mal beschikbaar gesteld, dus doe gezellig allemaal mee.
Ik heb voor mijn kaartje een plaatje van Pinterest gebruikt, en heb daarachter een mal van Creative Expressions gebruikt, die heb ik gesneden uit een met Bister bewerkt papier, gekozen bij de papierlijn van Craft and you Design, verder de nodige lintjes en frutsels gebruikt, de rand rondom is van Joy, de paperclips van Crealies heb ik afgewerkt met vlinders uit de papierlijn, verder wat hotfixsteentjes gebruikt deze keer.
Ik hoop dat het jullie wat inspiratie geeft om mee te doen, en ik wil jullie verwijzen naar het wlvc.blogspot.com waar jullie de prachtige creaties van mijn teammaatjes kunnen bewonderen.
Bedankt voor jullie bezoek, en uiteraard lees ik weer graag jullie bevindingen.

Liefs Liesbeth

dinsdag 12 mei 2015

Trouwkaart gemaakt voor een collegaatje.

Hoi blogmaatjes,

Onlangs is een collegaatje in het huwelijk getreden en ik heb een trouw-felicitatiekaartje voor het jonge koppel gemaakt, of eigenlijk heb ik er twee gemaakt, maar één voor nu.
Ik heb voor deze kaart eens een andere techniek gebruikt en geen plaatje.
Het designpapier is van Craft and you design, en de mooi mal is van Creative Expressions, een grote mal waar alleen een rechthoekig cardstock onder gemat is, de binnenste mal heb ik op dun plakfolie geplakt en de opengewerkte ruimten bestrooid met glitter embossingpoeder wat een mooi effect geeft, het blijft ook heel goed zitten. Deze ook verhoogd opgeplakt. Verder heb ik de namen van het bruidspaar op de puzzle-stukjes gemaakt, en de datum uit Pion-papier. Verder een hart, pareltjes, de lieve duifjes van Joy en een mooie bloementoef met cheery lynn blaadjes, de rozen zijn van Wild Orchid Crafts. Ik heb nog een close-up van de bloementoef voor jullie. Leuk zijn de foambolletjes-takjes ook in het geheel vind ik zelf.
Ik wil deze kaart mee laten doen bij de Egel waar je cijfers/ letters op je kaart moet verwerken, nou dat is gelukt, dus bij deze.
Bedankt weer voor jullie bezoek, en tot blogs.

Liefs Liesbeth



zondag 10 mei 2015

Verjaardagskaartje even geleden gemaakt voor een vriendin.

Hoi blogmaatjes,

We zijn al weer een paar dagen terug van onze vakantie maar het was er nog niet van gekomen om een blogpost te maken, dus nu nadat mijn kinderen weer vertrokken zijn na een moederdag-etentje kan ik er even voor gaan zitten.
De vaatwasser draait, en als hij klaar is met deze ronde mag hij nog een keer, dus van de nood maar een deugd maken en een blogpost klaar zetten.
Madrid eo. was geweldig, kan het zeker aanbevelen....
Dit kaartje had ik een tijd geleden al gemaakt voor een jarige (toen ook nog collega) vriendin, gemaakt met het Maja Designpapier Coffee in the Arbour, ik heb hier ook de roest-pasta gebruikt op het frame achter de afbeelding, die van Pion Design is.

De mallen die ik hier gebruikt heb zijn van Creative Expressions,en Crealies voor de afbeelding en de rand erachter, met stiklijntjes verder frantage en een kleifiguurtje (vlinder) verder wat pareltjes bloemen van WOC, kantjes en koordjes, wondgaasje en parelbrad en de randen weer met de hand geborduurd.
Ik heb mijn hobbykamer nog niet bezocht na thuiskomst, ik hoop dat de inspiratie weer terugkomt want ik heb nog wat dingen die gemaakt moeten worden voor aankomend weekend, 
Ik lees weer graag wat jullie ervan vinden, bedankt voor jullie bezoek....

Creatieve Groetjes
Liesbeth

zondag 3 mei 2015

Challenge 47 bij het Vintage Challengeblog.

Hoi blogmaatjes,

Terwijl wij genieten van onze vakantie gaat de 47e challenge van start bij WLVC, En deze keer is de opdracht bedacht door moeder overste zelf, Plony dus, en ze heeft het volgende bedacht.
Alles mag behalve een kaart, maar het moet uiteraard wel vintage zijn.
Nou zijn mijn collega's DT erg goed in het pimpen van allerlei moois, en ik moet zeggen dat ik daar eigenlijk nauwelijks aan toe kom, dus is het voor mij een tag geworden, dat mag dus ook.
Onze sponsor deze keer is  , dus ik zou maar snel gaan kijken op het challengeblog wat de prijs is deze keer, en doe gezellig mee.
Kunnen jullie bij je bezoek de prachtige creaties van mijn team-maatjes bewonderen.
Dit is mijn bijdrage dus geworden:
Ik had deze tag (eigenlijk zijn het er 2) tevens gemaakt voor mijn schoonmoeder die dus dit jaar een lintje van onze koning heeft gekregen voor al haar verdiensten als  vrijwilliger, en dat nog steeds op 85 jarige leeftijd.
Ze was er erg blij mee, dit samen met de 10 grote bossen bloemen die allemaal een plekje hebben gekregen in haar woonkamer, staat heel gezellig....ze is goed verwend, en verdiend. Ook kon ze mijn frutsels waarderen, altijd leuk toch!
Dus doe allemaal gezellig mee, en als ik weer thuis ben dan kom ik jullie zeker bezoeken.
Tot blogs,

Liefs en groetjes uit Madrid,
Liesbeth