Volgers

dinsdag 4 april 2017

Geboortekaartje gemaakt voor de nieuwe opa en oma van Nova.

Hoi blogmaatjes.

Allereerst sorry dat ik jullie zo verwaarloos maar het lukt me momenteel echt niet om veel te bloggen en kaarten te maken, vanwege ziekte van weer een collega en overlijden van ouders van collega's moet er veel extra gewerkt worden.
Nou doe ik dat heel graag dus is dat het probleem niet alleen zitten er dan te weinig uren in een dag....herkenbaar?
Toch is het me tussendoor gelukt om een babykaart te maken (ook condoleancekaarten die ik niet heb gefotografeerd helaas) voor een vriendin die voor het eerst oma is geworden van een kleindochter die gaat luisteren naar de naam Nova.
Ik heb hiervoor gebruik gemaakt van het Joy blok en papier van de babyserie.
Ook weer veel Noor! mallen gebruikt, de rompertjeslijn zijn van Memorybox.
Ik heb ook nog een kaart gemaakt voor de ouders van Nova natuurlijk, die laat ik jullie later weer zien, heb ik nog wat te posten.
Geniet van het heerlijke weer, wij zijn tussendoor ook nog druk in de tuin bezig, we zijn hem Kekkoproof aan het maken.....

Liefs Liesbeth


4 opmerkingen:

 1. Een prachtig lief babykaartje.
  Het lukt mij ook niet altijd elke dag om te reageren hoor, niet alleen door werk enzo maar ik wil ooknog wel lekker de tijd hebben om te hobbyen haha.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaart Liesbeth!
  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie voor me achter te laten, ik waardeer dat heel erg, thanks for making time to leave a comment, it makes me happy.
Lieve groetjes Liesbeth